Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan párt, ahol a férfi az exe legjobb barátnőjével jött össze, és a csajok barátnők maradtak? Vagy ez kizárt , hogy barátnők maradjanak?
Költözzetek össze mind3an :) Akkor megoldódik mindenki dilemmája.
Komolyra fordítva ebben a felállásban én biztos nem lennék egyik szereplő sem. Az exeddel valamiért még együtt éltek. Lehet még köztetek vonzalom. Nem bíznék egyikőtökben sem. És pont ezért nem marad meg a lányok közt a barátság. Ha külön élnétek TALÁN könnyebb lenne. Elég rázós helyzet. Biztos, hogy ezt szeretnéd. Nem hiszem, hogy itt bárki nyertes lehet majd. :(
Szerintem azért az sem mindegy, hogy hogyan és miért szakítottatok. Ha közös megegyezés volt, mert kihűlt a dolog, vagy csak rájöttetek, hogy nem egymást keresitek, akkor szerintem talán megoldható. De minek éltek még együtt?
És ha baráti viszonyban maradtatok, miért nem beszélsz az exeddel és kérdezed meg, hogy mit szól hozzá?
Exem a kapcsolatunk végén elmesélte nekem, hogy az egyik volt csaja megcsalta őt és ezért ő bosszúból összejött a legjobb barátnőjével, amikor az a csaj is megcsalta őt Ő megdugta a harmadik legjobb barátnőt is. Gáz volt-e? Szerintem ez haláli gáz, nekem nem lett volna pofàm ehhez, ha meg már megcsináltam nem dicsekedtem volna vele.
Érdekesség: Én soha nem csaltam meg senkit. Miután szakítottam az exemmel a legjobb barátnőm egyik napról a másikra nem írt nekem, nem tudtam őt elérni sehogy, a számomat letiltotta, és amikor a közös haverjainkat hívtam mindenki kinyomott vagy eljátszotta, hogy rossz számot hívtam, körülbelül 25 közös havert mart el az állítólagos legjobb barátnőm mellőlem, akivel olyan közel álltunk egymáshoz, mint a testvérek és szószerint mindent együtt csináltunk, még bulizni és munkát intézni is együtt mentünk. Később azt hallottam vissza, hogy megdugatta magát az exemmel. :) Nem tudom mi igaz ebből, de nem lepődnèk meg őszintén szólva. Ez volt a legnagyobb gerinctelensèg amit valaha hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!