Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek párválasztáskor olyan 20-30as nőkről és férfiakról, akiknek a szüleik a "legjobb barátaik"?
Örülnék neki, ha ez több embernek megadatna.
32/f
A szülőnek nem barátnak kell lenni, hanem szülőnek!
(Ez nem zárja ki a velük lévő jó kapcsolatot)
Anyukám és köztem ilyen kapcsolat volt. Vele bármit meg tudtam beszélni, őszintén. Vásárolni is együtt mentünk.
Apukámmal is bármit meg tudok beszélni.
Sajnos középsuliban olyan osztályban voltam, ahol felszínesség és a klikkesedés volt a jellemző, buli, cigi, pia, amibe én nem tartoztam bele. Fősulin is csak addig voltunk együtt, míg oda jártunk, mivel az ország különböző szegletéből jöttünk.
Anyukám 2 éve 56 évesen meghalt, azóta apával még több időt töltök, mint eddig. Amíg anya élt, vele voltam többet. Párommal 6 éve együtt vagyok boldogan.
Most ez attól függ az adott embernek van saját lakása munkalya kocsija és tud gondoskodni magáról vagy 30 évesen még mindig a szüleinél él
Mert ha önellátó akkor az azt jelenti hogy család centrikus ez egy igen jó férj vagy feleség alapanyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!