Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtudnád bocsájtani a párodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnád bocsájtani a párodnak, ha előtted mindig prostikhoz járt?

Figyelt kérdés
Sőt, amióta együtt vagyunk azóta is meg akart csalni egy prostival. De elvileg nem tette meg
2020. aug. 25. 11:48
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
68%

20-as

Nem azzal van a gond, hogy mondjuk más nemzetiségű/színes nője volt..

Nekem a prostihoz járó férfiaknál az visszataszító, hogy valaki azért fizet,hogy egy olyan nővel legyen, akit aznap talán már 3-4-5... akárhány másik fickó is meghúzott...

Hogy ehhez gusztusa van...

Értem én, hogy vannak "igényes" prostik meg lehetőség a tisztálkodásra, de valahogy mégis hányinger kerülgetne...És tekintve azt hogy hány ilyen kis pillangó ácsorog még manapság is az utak mellett..

Na,ott aztán lehet tisztálkodás..

Kb két korty kólával kiöblíti a száját és ha "igényes" akkor lehet van nála valami nedves törlőkendő...🤮

2020. aug. 25. 15:23
 22/49 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Durva jellemhiba van ott, ahol valaki annyira nem bír magával, hogy inkább fizet, hogy dughasson.
2020. aug. 25. 16:05
 23/49 anonim ***** válasza:
0%

22

Pedig elnézve azt, hogy ez a fogalmazzunk úgy, hogy iparág milyen szinten működik a világon gyakorlatilag bárhol és a "kuncsaftok" között szinte minden életkor és társadalmi rang képviselteti magát csak eltérő arányban. Sőt, még nők is használnak férfiprostituáltat (selyemfiút), bár ez inkább csak az idősebbekre/gazdagabbakra jellemző, nem 1-2 nagyon lúzer jár csak, hanem alapvetően sokan. És szerintem van különbség is a kuncsaftok között más az amikor valaki 40 évesen elmegy egyszer, mert már úgyis tudja, hogy neki más nem lesz és más az amikor valaki 18 évesen teszi ezt. Ez utóbbi tényleg elítélendő, az előbbi nem feltétlenül. Igaz aki 40 évesen teszi az már nem nagyon lesz rendes kapcsolatban, hiába reménykedett és várt ennyit. Ez alavetően szomorú dolog.

2020. aug. 25. 19:33
 24/49 anonim ***** válasza:
93%

23: Magasról leszarom, hány ilyen ember van. Én nem jártam ilyen helyre, ráadásul simán évekig megvoltam szex nélkül két kapcsolat között. Nem való mellém egy ilyen ember.

Sokan dohányoznak is pl. Az sem kellene párnak.

2020. aug. 25. 20:32
 25/49 anonim ***** válasza:
19%
24-es, sokan büdöset is finganak, sőt éhesen rossz szagú a leheletük, vagy reggel kávéval indítják a napot. Tudod ezek ilyen szokások, és vannak ilyen emberek. Nem kell neked semmi, csak az a hírös kettős mérce, neked lehet a másik meg dgöljön meg. Neked senki se merjen szólni, mert....... semmi. Egyébként elárulom, hogy a normális (tényleg reális, szeretni képes) emberek az ilyen kettős mércéseknek azonnal hátat fordítanak.
2020. aug. 25. 22:46
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem a prostihoz járó férfiaknál az visszataszító, hogy valaki azért fizet,hogy egy olyan nővel legyen, akit aznap talán már 3-4-5... akárhány másik fickó is meghúzott..."

Miért te szűz vagy? Ma Sanyit szereted, ma azzal fekszel, holnap meg Józsit, mert épp Józsi szédített el. Ugyanaz... Zavar talán, hogy a prosti pénzt kap érte? Te is kérsz, csak ne tudja meg senki? Vicc...

2020. aug. 25. 22:50
 27/49 anonim ***** válasza:

26

Van némi probléma a fejecskédben...amennyiben szerinted a napi 3-4-5 különböző személlyel létesített szexuális kapcsolat pénzért egy kalap alá vehető egy felnőtt nő egész élete során előforduló hasonló mennyiségű partnerrel.

Lehet hogy neked ez furcsa, de azért a nők többsége nem úgy gondolkodik, hogy ma Sanyi, holnap Józsi...

Valószínűleg nem sok klasszikus párkapcsolatod volt, értem ezalatt azt,hogy a felháborodásod inkább azt támasztja alá, hogy rendszeres fizető vendég lehetsz...netán te nyújtod a szolgáltatást?

Nekem nincs vele problémám bármelyik oldalán is állsz a ...nak, csak egyszerűen nekem nem férne bele a fent említett okokból, hogy ilyen párom legyen de nyilván ezt te sem bánod.

Ahhoz sem kell különösebben pallérozott elméjűnek lenni, hogy átlásd, ha az nem fér bele, akkor az végképp távol áll tőlem, hogy pénzért végezzek szexuális szolgáltatást.

Egy egész egyszerű jó tanács, teljesen ingyen:

Ha a modorod nem olyan lenne amilyen,legyen bármilyen is a külsőd valószínűleg több sikered lett volna a nőknél,nyilván ez akadályozott meg leginkább abban, hogy ismerkedni tudj velük.

2020. aug. 26. 04:28
 28/49 anonim ***** válasza:
48%

Akik itt annyira kardoskodnak a prostihoz járás elfogadhatósága mellett, azok nyilván valamilyen oknál fogva nem képesek normális kapcsolatra, ezáltal nőgyűlölők, haragszanak a nőkre, minden nő k...., stb. Ez egy ördögi kör, mert ez a hozzáállás meg újra oda vezet, hogy így egyetlen nőnek sem kellenek, mai miatt megint csak jön a minden nő pénzéhes ri...c és társai látásmód. Talán magukra is dühösek a lúzerség miatt, és kivetítik itt mindenkire.

Bármelyik korban szégyen prostihoz menni, bármilyen státuszú férfinak.

Azt meg abszolút nem értem, hogy miért hiszi egyes hozzászóló, hogy minden nő úgy váltogatja a szexpartnerét, mint a fehérneműjét. De mindegy is, az ilyen nem képes kilépni a sértettségéből, kár is firtatni.

2020. aug. 26. 07:55
 29/49 anonim ***** válasza:

Nekem ebben az furcsa, hogy ha az illető nem mondja el a prostizásait, akkor ezt a nő kb soha semmiből nem fogja megtudni. Ha a férfi mégis elmondaná, akkor mi változik?! Semmi azonkívül, hogy a nő is tudomást szerez róla, mert attól még pontosan ugyanaz a férfi marad. Ez volt az egyik aspektus.

Nézzük meg egy másikat is. Szerintem abban megegyezhetünk, hogy a nők jellemzően ezt nem fogadják el. Ez azt jelenti, hogy a férfinek titkolnia kell, hogy legyen/megmaradjon a kapcsolata. Vagyis ez a jellemző hozzáállás borítékolja, hogy a kapcsolatban lesznek titkok.

2020. aug. 26. 07:57
 30/49 anonim ***** válasza:

*Nekem ebben az furcsa, hogy ha az illető nem mondja el a prostizásait, akkor ezt a nő kb soha semmiből nem fogja megtudni

Azonnal lehet tudni.

2020. aug. 26. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!