Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog tudni bocsajtani nekem?
Figyelt kérdés
A baratommal par napja szakitottam. Nem volt kulonosebben baj, csak egyszeruen azt erzem hogy elhanyagol es ez nekem nem jo. 8honapja nem tudtunk talalkozni es en emiatt havonta egyszer kialadok es elbizonytalanodok hogy egyaltalan kellek-e neki. Mindig azzal nyugtat hogy megoldjuk es hogy minden rendben lesz es nagyon szeret. En is elkepesztoen szeretem es nagyon megbantam hogy azt irtam neki hogy legyen vege mert nem akarom elvesziteni! Ma irtam neki hogy sajnalom es hogy sosem szerettem meg igy senkit es nem akarom hogy vege legyen de az eszmre hallhattam nem a szivemre mikor azt irtam. Szerintetek megbocsajt, vagy kezd besokallni es elfelejthetem orokre?2015. aug. 15. 15:18
1/8 anonim válasza:
Távkapcsolatban vagytok? Mert akkor érthető, ha havonta egyszer kiakadsz!A 8 hónap meg nagyon sok.Azt csak úgy lehet túlélni, ha mindketten a kapcsolat elkötelezett hívei vagytok és támogatjátok egymást.Egy közös célnak kell lebegni a szemetek előtt a következő találkozás időpontja.Illetve a későbbiekben a távolság lenullázása.
2/8 anonim válasza:
Ha kimondod a szakítást, akkor gondold már úgy! Szakítani nem úgy kell, hogy meggondolatlanul kimondod és nem telik el pár nap, de megbánod. Viszont 8 hónapja nem találkoztatok az nagyon sok idő, jól bírod, ha csak havi 1x akadsz ki rá emiatt.
3/8 A kérdező kommentje:
igen tavkapcsolat, de ahoz kepest elegkozel lakunk egymashoz. a baj azzal van hogy rengeteget dolgozik, es egyszeruen nincs ideje semmire kb.
az olyan kommentelok kimeljenek kerem hogy biztos mast dug. nincsen mas lannyal kapcsolata
2015. aug. 15. 15:31
4/8 anonim válasza:
Mégis mennyire lakik tőled??? Mert ha több ezer km választ el tőle, akkor megértem a 8 hónapot, de semmi olyasmit nem tudsz mondani mást, ami ezt indokolná, még a sok munka sem.
Bocsánat, hogy ezt kell mondjam.:(
5/8 A kérdező kommentje:
eppen ezert szakitottam vele.
nem akarom mentegetni, de reggel 6-tol este 6-ig dolgozik, mire eljutna hozzam lenne este 9-10, es akkor meg amit egyutt toltunk ido plusz haza ut. hazaerne 1-2re, de o 4kor kel. hetvegen is dolgozik sokszor szoval megertem de meg lehetne oldani ez teny.
2015. aug. 15. 15:44
6/8 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, ne bánkódj miatta.Mert ez minden csak nem kapcsolat.Ezt akkor fogod belátni, amikor olyan párod lesz majd,akinek fontos leszel.
8/8 anonim válasza:
Miért nem költöztök össze? Vagy mentek egy munkahelyre? Kész vége. Jöhet a következő kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!