Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezhet, hogy nem tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy nem tudunk beleszeretni valaki másba, mert úgy érezzük, hogy találkoztunk az igazival? De ezzel a valakivel már véget ért minden. És nem is merném keresni, mert annyira összevesztünk egyetlen egyszer. Folyton a fejemben jár.

Figyelt kérdés

2020. aug. 18. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Le kell zárni a múltat, ennyi. És az új nem a régi, esetleg a régi meg nem lesz az új, ezt ne feledd.
2020. aug. 18. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Ha ennyire nem tudod elfelejteni annak csak van oka véleményem szerint. Egyetlen egy nagyobb veszekedés miatt lett vége amúgy? Az fura..

Egyetlen életünk van, ha nem megy mással annak van valami oka, például az hogy nem azzal a másikkal kell együtt legyék.. de hát ezek csak az én kis ábrándos véleményem :D tulajdonképpen mit veszíthetsz, ha felkeresed? Max újra összevesztek, ennél rosszabb már nem lehet.

2020. aug. 18. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Én is így érzek

Mi többször próbáltuk újra

Mind ketten úgy éreztük hogy a másik az igazi és nem megy nélküle, vagy mással

De hidd el nem éri meg

Csak még több szenvedést fogsz átélni

Nekem a saját bőrömön kellett megtapasztalnom

Ha egyszer valamiért vége lett annak oka van

Még én sem tudom hogy lesz e "jobb" ,mert még mindig úgy érzem hogy ő az igazi

De sajnos meg kell próbálni tovább lépni

2020. aug. 18. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Te nem érted az “igazi” szó jelentését...

Ha valóban igazi lett volna, akkor miért ért véget???

Lehet, hogy szeretted és érzéseket tápláltál iránta, de attól még távol állhat az igazitól...

2020. aug. 19. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!