Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy nem tudunk beleszeretni valaki másba, mert úgy érezzük, hogy találkoztunk az igazival? De ezzel a valakivel már véget ért minden. És nem is merném keresni, mert annyira összevesztünk egyetlen egyszer. Folyton a fejemben jár.
Ha ennyire nem tudod elfelejteni annak csak van oka véleményem szerint. Egyetlen egy nagyobb veszekedés miatt lett vége amúgy? Az fura..
Egyetlen életünk van, ha nem megy mással annak van valami oka, például az hogy nem azzal a másikkal kell együtt legyék.. de hát ezek csak az én kis ábrándos véleményem :D tulajdonképpen mit veszíthetsz, ha felkeresed? Max újra összevesztek, ennél rosszabb már nem lehet.
Én is így érzek
Mi többször próbáltuk újra
Mind ketten úgy éreztük hogy a másik az igazi és nem megy nélküle, vagy mással
De hidd el nem éri meg
Csak még több szenvedést fogsz átélni
Nekem a saját bőrömön kellett megtapasztalnom
Ha egyszer valamiért vége lett annak oka van
Még én sem tudom hogy lesz e "jobb" ,mert még mindig úgy érzem hogy ő az igazi
De sajnos meg kell próbálni tovább lépni
Te nem érted az “igazi” szó jelentését...
Ha valóban igazi lett volna, akkor miért ért véget???
Lehet, hogy szeretted és érzéseket tápláltál iránta, de attól még távol állhat az igazitól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!