Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek! Élnétek együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Élnétek együtt egy olyan férfival, aki nagyon csendesen él, viszont kegyetlen jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Kort is!
2020. júl. 22. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Hogy jon ehhez az introvertaltsag? En is az vagyok, ettol fuggetlenul zenet altalaban hangosan hallgatok itthon. (Megjegyzem nem minden nap, mert gepnel melo kozben inkabb fulesrol megy, de takaritas, fozes vagy ilyesmi kozben lehet, hogy a szomszed is hallja.)

A nem ordibalas es tarsai szerintem alap dolgok, az extrovertalt barataimmal sem ordibalunk egymassal, maximum ha elmegyunk inni valahova, egy ido utan hangosabban beszelgetunk :) De alapjaraton senki nem szokott kiabalgatni, bar nem tudom, te mit tartasz annak, nyilvan ha epp nyolcan beszelgetunk egymassal, elengedhetetlen neha, hogy hangosabban szolaljon meg valaki.

2020. júl. 23. 02:27
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Ezek alapján hozzád is mennék 😀
2020. júl. 23. 05:24
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Ennek semmi értelme :D
2020. júl. 23. 06:53
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Egy ilyen férfit már azelőtt elutasít minden nő, hogy megtudnák, milyen az ágyban.
2020. júl. 23. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Ez mind szép es jó,de én szeretem ha szól a zene😁
2020. júl. 23. 10:06
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Én is ilyen vagyok, csak nőben. És ilyen férfit keresek. Csak már nem vagyok fiatal. Amúgy volt férjem is ilyesmi típus volt, csak ő nem volt jó az ágyban. És a libidója is lecsökkent a végére.
2020. júl. 23. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Én nem élnék vele együtt, engem a hideg kiráz a kimért, csendes férfiaktól.
2020. júl. 23. 12:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem mindig vagyok az, kiqrom a lelkedet is, és szeretek vitatkozni is. 😂
2020. júl. 23. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem szuper lenne. Ha közben van kémiai is, jol elvagyunk, velem jókat beszelget. Jarhatnánk közösen futni/biciklini.
2020. júl. 23. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
A "kiqrom a lelkedet is" és a "kegyetlen jó az ágyban" között csak én érzek némi ellentmondást? :)
2020. júl. 23. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!