Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel vagy érdemes még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik és tudom, hogy én is bejövök neki. Félénk, visszahúzódó típus, bár látom a szemében a vadságot is, de visszafogja magát. Aranyosan naiv még, kissé elvette az eszem. Nem mondja, de a teste kommunikál, egyértelmű, hogy a vonzalom kölcsönös. Sokat találkozunk és beszélgetünk, nevetünk, jól érezzük magunkat. Azonban ha elhívom valahová, kettesben töltött programra, nemet mond, habár láthatóan küzd magában, nem egyértelmű az a nem. Visszafojtja az érzelmeit. Próbáltam erről is beszélni vele, kissé komolyabb hangvételben és poénkodva is, de nagyon zavarba jön és alig tud mondani valamit. Közel egy éve próbálkozom rendszeresen, előtte csak hébe-hóba találkoztunk, most úgy egy éve elég sűrűn, de mindig mások által, társaságban, habár a társaságból különválunk ekkor mindig. Szóval elég régóta, nem tudom, van-e értelme tovább "gyötörni". Bár élvezi a gyötrést, és én is. :-) Mégis, egyikünk sem jó, ha áltatjuk magunkat. Szinte biztos vagyok benne, hogy a fő és talán egyetlen ok, amiért visszakozik, az a korom. 35 éves vagyok, ő pedig 23. Alapvetően nem a nálam ennyivel fiatalabb nőkhöz vonzódom, de ő kivételt képez. Szerintetek enged valaha a gátlásainak? Hagynom kéne őt?2020. júl. 11. 11:48
11/11 anonim válasza:
Nálam is van hasonló történet, és a legtöbb esetben csajok elmondása alapján az introvertált típusú csajok menekülnek az elől, aki bejön nekik, de mivel folyton adod alá a lovat, hogy kölcsönös a vonzalom, itt megáll a történet, mivel semmi kihívás nincs a dologban számára, kicsit éreztetned kellene vele, mint ha a barát zónába dobnád, és semmi komolyat nem akarnál tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!