Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel vagy érdemes még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik és tudom, hogy én is bejövök neki. Félénk, visszahúzódó típus, bár látom a szemében a vadságot is, de visszafogja magát. Aranyosan naiv még, kissé elvette az eszem. Nem mondja, de a teste kommunikál, egyértelmű, hogy a vonzalom kölcsönös. Sokat találkozunk és beszélgetünk, nevetünk, jól érezzük magunkat. Azonban ha elhívom valahová, kettesben töltött programra, nemet mond, habár láthatóan küzd magában, nem egyértelmű az a nem. Visszafojtja az érzelmeit. Próbáltam erről is beszélni vele, kissé komolyabb hangvételben és poénkodva is, de nagyon zavarba jön és alig tud mondani valamit. Közel egy éve próbálkozom rendszeresen, előtte csak hébe-hóba találkoztunk, most úgy egy éve elég sűrűn, de mindig mások által, társaságban, habár a társaságból különválunk ekkor mindig. Szóval elég régóta, nem tudom, van-e értelme tovább "gyötörni". Bár élvezi a gyötrést, és én is. :-) Mégis, egyikünk sem jó, ha áltatjuk magunkat. Szinte biztos vagyok benne, hogy a fő és talán egyetlen ok, amiért visszakozik, az a korom. 35 éves vagyok, ő pedig 23. Alapvetően nem a nálam ennyivel fiatalabb nőkhöz vonzódom, de ő kivételt képez. Szerintetek enged valaha a gátlásainak? Hagynom kéne őt?2020. júl. 11. 11:48
1/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a korod a probléma.Hanem elfelejtetted közölni vele, hogy házas vagy és totálisan elfog tűnni a szemed elől, és nem fogod megtalálni többet:D
2/11 anonim válasza:
1+ Látod milyen jól jártál volna ha először teríted a lapjaid, mint sem sumákolsz. Most nem szívnál, mint a torkos borz, és nem láttad volna, hogy milyen a lénye.
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak látni szeretnéd ezeket. 35 évesen lehetnél nagyon konkrét, ahelyett, hogy kerülgeted. Megmondod, hogy mit akarsz, ő meg elmondja, hogy van -e fogadó készség, vagy mik az aggályai.
4/11 anonim válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak azt a vadságot a szemében. Lehet, hogy szimplán kedves és néha mosolyog egy kicsit, te meg már annak veszed, hogy rád mászna. Ha 1 éve offol, akkor tuti a vonzalom szikrája sincs meg, mert beadta volna a derekát. Ne vegzáld tovább könyörgöm, ez neki is kellemetlen.
5/11 anonim válasza:
4 *akkor tuti a vonzalom szikrája sincs meg,
Ez szerintem nem igaz. Tömény vonzalom van mind a két fél esetében, az adott történetben.
6/11 anonim válasza:
És ezt a történet melyik részéből szűrted le? Abból, hogy 1 éve minden egyes randira nemet mond? :D
7/11 A kérdező kommentje:
Nem beszélem be magamnak, egyértelmű jeleket ad önkéntelenül is arra, hogy ő is kedvel és vonzódik hozzám. A szándékaimat tudja, egyértelműen elhívtam többször randira, még ha a randi szót nem is használtam, nyilván értette. A tetteim, szavaim, kacérkodásom is elég egyértelművé teszik a dolgot, de ha másból nem is, abból biztosan megtudhatta, mit érzek, mikor egyszer-kétszer komolyra fordítva a szót elmondtam neki és megkérdeztem, mi az oka, amiért nemet mond, mi tartja vissza. Ahogy írtam, erre igen nehezen válaszolt, annyira zavarba jött szegény, hogy nem is akartam ezzel sokat nyúzni, de a mondandójának lényege az volt, hogy fél a nagy korkülönbségtől.
2020. júl. 11. 13:06
8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként látom, hogyan viszonyul másokhoz egy társaságban. Alapvetően kedves, bájos lány, mindenkivel aranyos, de - ez kissé nagyképűen hangzik - csak velem csillog úgy a két szép szeme. :-) Ha épp nem együtt vagyunk, akkor is látom, ahogy rám-rámpillant sokszor, szeret a közelemben lenni, ha épp én nem megyek oda hozzá, ő odajön a közelembe és szavak nélkül is, a pillantásaival odahív. Ha odamegyek, láthatóan örül neki. Más társaságát nem keresi, ha kérdezik, válaszol, de magától csak tőlem kérdez, csak velem kezdeményez beszélgetést, irántam érdeklődik. Ha mással beszélget, egy idő után láthatóan unja, elkalandozik, nem figyel eléggé, máshová nézeget. Ha velem beszél, akár órákon át folyamatosan, nagyon figyel és le sem veszi rólam a szemét, kivéve, ha összetalálkozik a pillantásunk, mélyen a szemembe nézni nem tud sokáig, aranyosan elkapja a tekintetét, néha bele is pirul. Zavarban van. Alig tud a két lábán megállni, dülöngél, billeg aranyosan. A testtartása is más, a kezeit általában maga előtt vagy mögött kinyújtva összekulcsolja, vagy egyik kezével a másikat fogja, "vaakrgatja", míg mások előtt gyakran inkább karbatett kézzel áll vagy szimplán maga meleltt van a két keze. Szerintem ez is sokat elárul. A sahját igazítgatja és folyamatosan mosolyog, nevetgél. Másra is molyog persze, de nem nevetgél ennyit és nem állandó az a mosoly. Mindent megjegyzett, amit valaha mondtam neki, míg mások sztorijait gyakran elfelejti. Még a szülinapomat is megjegyezte, pedig nincs kiírva sehova, csak egyszer elvétve szóba került és mondtam neki. A beszédstílusából, szavaiból is érzékelhető, hogy tetszem neki, a testi kontaktust is keresi, de bátortalanul. Láthatóan sokszor próbál olyan helyzetbe kerülni, ahol egy apró érintést elkaphat, másokkal ilyet nem csinál. Mindemellett velem nagyon nyíltan tud beszélgetni, sok olyan dolgot elmesél, amiket másoknak nem. Megbízik bennem, úgy érzem.
2020. júl. 11. 13:25
9/11 anonim válasza:
lol te pont az a típus vagy, akinek addig nem esik le hogy nincs esélye, amíg a csaj össze nem jön valaki mással végre
addig folyamatosan megmagyarázod a bizonyítványodat, miközben folyamatosan visszautasítanak
10/11 anonim válasza:
Én meg elhiszem, hogy 23 évesen simán félhet a nagy korkülönbségtől..
Nem tudom mi segíthet, hogyan tudnád megnyugtatni. Próbáld valahogy akkor legközelebb egy "nemrandira" hívni, és kihangsúlyozni, hogy nincs tétje, csak kíváncsi vagy rá és beszélgetni szeretnél vele, ne aggódjon miattad. Ilyenek. Ha így se, akkor meg el kell engedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!