Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik viszonzott egyenlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik viszonzott egyenlő mértékű szerelem?

Figyelt kérdés

Eddigi tapasztalataim alapján egyáltalán nem. Valaki mindig sokkal többet érez a másik iránt.

Én felváltva hol szerelmes vagyok, hol engem szeretnek nagyon. Mint egy libikóka, de sosincs kiegyensúlyozva.

Mit rontok el? Vagy ez mindig ilyen?

2020. júl. 3. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, tapasztaltam
Igen, de nem tapasztaltam
Nem hiszek benne
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az egyik fél mindenképp jobban szereti a másikat, mint a másik őt.
2020. júl. 3. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

A mesében van!

De ez a valóság!

2020. júl. 3. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Hogyan méred, vagy egyáltalán miféle mérési módszerek léteznek erre?

Nekem úgy tūnik, mintha te mesélnéd be ezt magadnak.

Egy elég megfoghatatlan érzésrōl van szó, mibōl állapítottad meg, hogy a másik többet érez a kapcsolatban?

Szerintem talán azzal rontod el, hogy nem tudod fogadni mások szeretetét, legalábbis létezik ilyen embertípus.

Meg az a baj, hogy amikor valaki felbolygatja a kapcsolatot annak ez lesz az eredménye: aki szeretett, azt elbizonytalanítja a rideg magatartásod, így érthetō módon visszahúzodik, amikor meg “szerelmes vagy”, akkor nem érti igazán, hogy mit is érzel, mert összezavartad, így cinikusan kezel majd.

Szerintem az ilyen ingatag, kiegyensúlyozatlan kapcsolatok idōvel tönkremennek, meg elég bizonytalan érzéseket hagy az emberben, hisz hiába viselkedsz úgy a másikkal, mintha szeretnéd, ha elōzōleg elutasító voltál.

Már az is a szerelem jele, ha valaki benne marad ilyen elviselhetetlen, ingatag kapcsolatban, s hagyja, hogy macska-egér játékot ūzz vele.

2020. júl. 3. 21:36
 4/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
45%
Nincs ilyen. Az egyik mindig jobban szereti a másikat.
2020. júl. 3. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sosem tudhatod.
2020. júl. 3. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.
2020. júl. 3. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam még.
2020. júl. 3. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik viszonzott szerelem. A mérése ugyanakkor nem lehetséges, nagyon szubjektív,tehát nem lehet megmondani, hogy egyenlő mértékű-e.
2020. júl. 3. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt írta, hogy létezik ő téved. Nem lehet teljesen de még csak majdnem sem egyenlő 2 dolog. Különbség mindig lesz mert kell, hogy legyen.
2020. júl. 4. 01:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem latok a parom fejebe, igy nem tudom megallapitani, kinek az erosebbek az erzesei kettonk kozul, de a mindennapok soran nem igazan erzekelheto, hogy barmelyikunk is jobban szeretne a masikat.
2020. júl. 4. 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!