Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt párom újra akarta kezdeni velem,ennek kb 2 hete de..újra hasonlóan viselkedik mint amikor vége lett. Most akkor szimplán szórakozik?
Állítása szerint rájött sok mindenre stb,meg hogy tényleg mellette voltam mindenbe jóban,rosszban,és szeretne stabilitást az életében,vagy is kettőjükében,mert közben lett egy gyermek.Szülei örülnek ennek.
Mivel igen én is szeretem még őt,így bele mentem a dologba,segítek ahogy/amiben tudok. De pár napja a viselkedése hasonlít arra,mint mikor mielőtt közölte hogy vége. Nem nagy dolgok történnek,sok kis jel,pl bizonyos kérdésekre kikerüli választ,vagy immel ámmal,vagy felajánlom segítségem,de mond valamit rá,hogy ne.
Lehet feleslegesen pánikolok,többen aztmondják a hormonok a szülés meg minden le tudja szívni,meg enyhe depi is lehet,ezt ő is jelezte van néha ilyen nála mostanság.
Barátok lazán kezelik,mondván ne aggódjak,nincs veszteni valóm,de azért nem így állok hozzá.Meg persze le is hülyéztek,hogy ebbe bele mentem mikor annó lépett.Csak valóban furi,hogy ő akart vissza térni.
Nem az enyém..Még szülés előtt szakítottak ők. Egy évet se voltak együtt,aztán ja..korán lett terhes ilyen szempontból.
Részemről meg úgy voltam vele,hogy úgy tekintek rá mint a sajátom lenne.Ott is voltam mindenhol szinte
Csak kihasznál.
Lefogadom nőről van szó, és te vagy a férfi.
Kihasznál, ez tuti.
6#. Nő igen. Ez szomorú:/.
Nem is értem akkor mire volt jó ez plánale gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!