Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért vonzódnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vonzódnak a borderline személyiségzavaros nőkhöz?

Figyelt kérdés
ma 08:38
 1/7 anonim válasza:
70%
Forrás?
ma 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azok vonzódnak hozzájuk, akik maguk sincsenek mentálisan rendben, mivel hasonló a hasonlót vonzza.

Egyébként nemrég jutott eszembe a fenti alapján az, hogy azon is le tudom mérni, hol tartok, hogy milyen csajokat szedek össze.

Nem véletlen, hogy az előző exem is "problémás" nő volt, ő is megmondta, hogy mindkettőnknek pszichológusra lenne szüksége.

Majd ha olyan csajjal állok össze, aki rendben van mentálisan/lelkileg, onnan fogom tudni, hogy én is rendben vagyok, mert vonzzuk egymást.

ma 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert sok a lüketóni.
ma 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert általánosítani bárki tud.😉
ma 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Ez az az egyik típus, amelyik nagyon intenzíven megéli az érzelmeit. Ez sokaknak imponál. Hát még az, hogy képes rajongásig szeretni. De persze ez csak a jó része, a rosszal már sokan nincsenek tisztában, hogy ugyanolyan szenvedélyesen gyűlölni is tud, és ez ugye váltakozhat. A másik dolog, hogy sok férfit azért is vonzanak a kattantabb nők, mert az ágyban sokkal vadabbak, kiszámíthatatlanabbak, szenvedélyesebbek.

Illetve ez már nem általános tény csak az én egyéni megfigyelésem, de szerintem már ránézésre is látszik sokszor a viselkedésből és a tekintetből, ilyen vadság, vagy szuper ártatlan cukiság, átlagtól nagyon eltérőség, amivel sokszor szintén vonzóbbak, mint az átlagos nők.

ma 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy akik ilyen olyan clusterekben vannak mint amibe pl a borderline is tartozik, azok sokszor elemi erővel vonzzák egymást is. Az a bizonyos hasonló a hasonlót vonzza, még ha sokszor a kezdeti hatalmas szenvedélyből egyenesen gyűlölet is lesz. Ilyenkor szoktam mondani, hogy szegény szomszédok.
ma 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha szép, akkor kb. leszarják, hogy BPD vagy úgy vannak vele, hogy ettől csak "különlegesebb".

Bizonyára rondák között is van ilyen, "érdekes" módon azokhoz nem vonzódnak, illetve azok esetén már baj az érintettség, elviselhetetlen, míg a szépeknek tolerálják, megértik, "pátyolgatják" őket.

ma 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!