Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért vonzódnak a borderline személyiségzavaros nőkhöz?
Azok vonzódnak hozzájuk, akik maguk sincsenek mentálisan rendben, mivel hasonló a hasonlót vonzza.
Egyébként nemrég jutott eszembe a fenti alapján az, hogy azon is le tudom mérni, hol tartok, hogy milyen csajokat szedek össze.
Nem véletlen, hogy az előző exem is "problémás" nő volt, ő is megmondta, hogy mindkettőnknek pszichológusra lenne szüksége.
Majd ha olyan csajjal állok össze, aki rendben van mentálisan/lelkileg, onnan fogom tudni, hogy én is rendben vagyok, mert vonzzuk egymást.
Ez az az egyik típus, amelyik nagyon intenzíven megéli az érzelmeit. Ez sokaknak imponál. Hát még az, hogy képes rajongásig szeretni. De persze ez csak a jó része, a rosszal már sokan nincsenek tisztában, hogy ugyanolyan szenvedélyesen gyűlölni is tud, és ez ugye váltakozhat. A másik dolog, hogy sok férfit azért is vonzanak a kattantabb nők, mert az ágyban sokkal vadabbak, kiszámíthatatlanabbak, szenvedélyesebbek.
Illetve ez már nem általános tény csak az én egyéni megfigyelésem, de szerintem már ránézésre is látszik sokszor a viselkedésből és a tekintetből, ilyen vadság, vagy szuper ártatlan cukiság, átlagtól nagyon eltérőség, amivel sokszor szintén vonzóbbak, mint az átlagos nők.
Mert ha szép, akkor kb. leszarják, hogy BPD vagy úgy vannak vele, hogy ettől csak "különlegesebb".
Bizonyára rondák között is van ilyen, "érdekes" módon azokhoz nem vonzódnak, illetve azok esetén már baj az érintettség, elviselhetetlen, míg a szépeknek tolerálják, megértik, "pátyolgatják" őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!