Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségzavaros exbarátnőn nem tudom túltenni magam 4 év után se. Mit csináljak? 30/F
sokáig bírta, nekem hasonlóm 5 hónapot se, aztán eltelik lassan 1.5 év és szintén nem tettem túl magam rajta
fasza tudni hogy évek múlva se leszek jobban
Egyébként borderline-os személlyel nagyon nehéz az élet, teljesen lehuz és tönkretesz, úgyhogy ha tényleg az, akkor akármilyen nehéz és jót akarsz magadnak lépj túl rajta akár pszichodokival.
Abban az esetben ha csak rásóztad ezt a betegséget, akkor gondolkodj el, hogy bár gerinctelenség a hűtlenség volt-e valahol igaza, hogy úgy döntött az a "helyes" lépés.
El tudod-e fogadni, megbékélni a ténnyel, hogy fel lettél szarvazva, megbocsajtani, megbízni benne újra és újra megkeresni, hogy próbáljátok meg újra, viszont nem tuti, hogy belemegy, vagy ha mégis, hogy vagy te vagy ő nem lép félre.
Persze opció, hogy nem történik megcsalas ismét és együtt maradtok (akár "örökre".
Gondold át rendesen és döntsd el mi a legjobb verzió számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!