Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért vonzódnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vonzódnak a borderline személyiségzavaros nőkhöz?

Figyelt kérdés
dec. 2. 08:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Mit jelent a szabadon pusztítok és tombolok nálad? :D
dec. 4. 13:58
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
11# Nyilván azt hogy skalpvadász biztosan.
dec. 6. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 Nem vagyok rá büszke de eléggé bele tudok lépdelni az emberekbe, kisebb helyzeteket is felnagyítok ha triggerel, elkezdek kegyetlenül igazságot osztani még akkor is ha semmi közöm hozzá, szóval általában félnek tőlem az emberek mert rendesen oda tudok mondani. De az erőszak távol áll tőlem.
dec. 6. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Engem ez nem zavarna... :D
dec. 6. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es szerintem alábecsülöd a helyzetet. Nem az itteni borderlineos nő ellen szeretnék beszélni, mert értelmesnek tűnik, és nekem is szimpi. De azt nem árt tudni, hogy a borderline része pl egy baromi ingadozó hangulatállapot is. És még sok más.

Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, még asszem hozzácsaphatjuk azt is, hogyha kiderül a helyzet, sokan akkor se bánják, mert még nem ismerik kellően az állapotot. Talán meg kell égni párszor, nem tudom.

Egyébként van az a szerencsés együttállás, hogy a férfi tudja mit csinál és megfelelően tudja kezelni a borderlineos nőt, illetve a borderlineos nő is dolgozott magán, és kevésbé destruktív, na abban az esetben még akár hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Csak ez mindig küzdelmes, a többség már az első pár nagyobb viharnál bedobja a törölközőt.

dec. 6. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!