Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért vonzódnak a borderline személyiségzavaros nőkhöz?
14-es szerintem alábecsülöd a helyzetet. Nem az itteni borderlineos nő ellen szeretnék beszélni, mert értelmesnek tűnik, és nekem is szimpi. De azt nem árt tudni, hogy a borderline része pl egy baromi ingadozó hangulatállapot is. És még sok más.
Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, még asszem hozzácsaphatjuk azt is, hogyha kiderül a helyzet, sokan akkor se bánják, mert még nem ismerik kellően az állapotot. Talán meg kell égni párszor, nem tudom.
Egyébként van az a szerencsés együttállás, hogy a férfi tudja mit csinál és megfelelően tudja kezelni a borderlineos nőt, illetve a borderlineos nő is dolgozott magán, és kevésbé destruktív, na abban az esetben még akár hosszabb kapcsolat is kialakulhat. Csak ez mindig küzdelmes, a többség már az első pár nagyobb viharnál bedobja a törölközőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!