Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ajándék lehet egy könyv?
Sziasztok.
Mindketten 30+ vagyunk,megismerkedtünk egymással és nagyon is bejövünk egymásnak. A helyzet az,amiben mindketten egyet értünk,hogy jelenleg nagy a távolság köztünk,külföldi munka,ami miatt nem lehetünk együtt. De pár havonta mindig összefutunk véletlenül,mindketten szinglik vagyunk még. Jön a karácsony,tudom,hogy találkozni fogunk,és szeretnék adni neki egy könyvet amit éppen olvasok. Ez a várakozásról szól,a Meggyőző érvek. Most vettem,gondoltam addig kiolvasom és nekiajándékozom. Szerintem jó ajándék,egy könyvvel nem lehet mellé lőni. Nem tudom,szokott-e olvasni. Szerintetek is frappáns ajándék? Köszi a válaszokat
A pasi
A könyv a legszebb ajándék annak, aki szeret olvasni. (És a könyv az ő stílusa.) Ha viszont nem nagyon olvas, akkor teljes mellélövés...
Ha ő lány, akkor simán vehetsz neki a könyv mellé virágot, csokit - az 99%-ban bejön.
4-nek: hogy óvatosan kiolvasta (nem gyűrte, nem szaggatta, nem koszolta), attól még a könyv nem lyukas zokni.
#4 Engem nem zavarna, sőt, álmaim egyik könyvét kizárólagosan antikvárban lehet hébe-hóba fellelni. Utoljára iszonyat áron láttam aukcióban. Oké, annyiért nem kellene, annyira azért nem álom.
De az antikvár könyvekben is benne van a maguk varázsa.
#6 Valóban. Nekem furcsa hogy olyan könyvet adjak valakinek ami már használt, ha csak nem antikvár darab és nem nyomtatják újra. Ezzel együtt ide kapcsolódik a #7 nagyon jól tudom kedves válaszoló némelyik könyvet mennyire nehéz megszerezni arról nem is beszélve hogy némelyik ugyan nem tartozik a horror kategóriába, de az áruk horrorisztikus a ritkaságuk miatt.
Továbbá a kérdező könyve egy olyan mű amit meglehet találni a könyvesboltokban, mivel rendszeresen újra nyomtatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!