Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ajándék lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ajándék lehet egy könyv?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mindketten 30+ vagyunk,megismerkedtünk egymással és nagyon is bejövünk egymásnak. A helyzet az,amiben mindketten egyet értünk,hogy jelenleg nagy a távolság köztünk,külföldi munka,ami miatt nem lehetünk együtt. De pár havonta mindig összefutunk véletlenül,mindketten szinglik vagyunk még. Jön a karácsony,tudom,hogy találkozni fogunk,és szeretnék adni neki egy könyvet amit éppen olvasok. Ez a várakozásról szól,a Meggyőző érvek. Most vettem,gondoltam addig kiolvasom és nekiajándékozom. Szerintem jó ajándék,egy könyvvel nem lehet mellé lőni. Nem tudom,szokott-e olvasni. Szerintetek is frappáns ajándék? Köszi a válaszokat

A pasi

dec. 1. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Könyvet igazán csak akkor érdemes ajándékozni, ha tudod, hogy szeret a másik olvasni. Azért annyira kéne már ismerned, hogy tudd, szokott-e olvasni.
dec. 1. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Inkabb a könyvutalvány akkor vmi Libribe ha olvas.
dec. 1. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintem jó ajándék,egy könyvvel nem lehet mellé lőni. Nem tudom,szokott-e olvasni." Ez a két mondatod nagyjából üti is egymást. Ha nem tudod, hogy szokott-e olvasni, akkor mellé lehet lőni egy könyvvel. Előtte szerintem próbáld kipuhatolni, hogy olvas-e, és ha igen, akkor mit. Vagy ha mindenáron oda akarod neki adni ezt a könyvet, akkor a biztonság kedvéért adj még valami más ajándékot is (csokit, valamit, amiről biztosan tudod, hogy szereti), így a könyv amolyan kiegészítő ajándék lesz, és akkor sem fog csalódni a hölgy, ha esetleg nem olvas, vagy ha ez a könyv nem az ő világa.
dec. 1. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nagyon gáz hogy használt könyvet akarsz adni. Ennyi erővel a lyukas zoknidat is adhatnád neki. Ennyire sajnálsz pár ezer forintot arra aki szimpatikus neked?
dec. 2. 01:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem örülnék egy könyvnek...meg kinek mi a jó?
dec. 2. 05:27
 6/10 SZTANN ***** válasza:

A könyv a legszebb ajándék annak, aki szeret olvasni. (És a könyv az ő stílusa.) Ha viszont nem nagyon olvas, akkor teljes mellélövés...

Ha ő lány, akkor simán vehetsz neki a könyv mellé virágot, csokit - az 99%-ban bejön.

4-nek: hogy óvatosan kiolvasta (nem gyűrte, nem szaggatta, nem koszolta), attól még a könyv nem lyukas zokni.

dec. 2. 06:57
 7/10 anonim ***** válasza:

#4 Engem nem zavarna, sőt, álmaim egyik könyvét kizárólagosan antikvárban lehet hébe-hóba fellelni. Utoljára iszonyat áron láttam aukcióban. Oké, annyiért nem kellene, annyira azért nem álom.

De az antikvár könyvekben is benne van a maguk varázsa.

dec. 2. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én inkább vagy utalványt adnék neki, amit kedvére való könyvre költi vagy elvinném nagyáruházba, hogy mire csodálkozik rá és azt venném meg pár nap múlva. Vagy most sok helyen lesz karácsonyi/adventi vásár, kivinném oda, hátha meglesz még, amit megcsodál. Ha nem tudom szeret-e valamit, akkor azt nem adnék
dec. 2. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

#6 Valóban. Nekem furcsa hogy olyan könyvet adjak valakinek ami már használt, ha csak nem antikvár darab és nem nyomtatják újra. Ezzel együtt ide kapcsolódik a #7 nagyon jól tudom kedves válaszoló némelyik könyvet mennyire nehéz megszerezni arról nem is beszélve hogy némelyik ugyan nem tartozik a horror kategóriába, de az áruk horrorisztikus a ritkaságuk miatt.

Továbbá a kérdező könyve egy olyan mű amit meglehet találni a könyvesboltokban, mivel rendszeresen újra nyomtatják.

dec. 3. 01:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a könyv mint olyan nem feltétlenük "atombiztos" ajándék, ha 1) nem tudom, szeret-e vagy szokott-e olvasni, 2) ha meg igen, nem tudod, mit szeret. Én pl. szeretek olvasni, de vannak műfajok, amiket nem tudok megszeretni (fantasy, horror, háborús / politikai). Akkor max. azt fogom gondolni, "aranyos, hogy meg akart ajándékozni, meg azzal, amit ő is szeret, attól még ezt nem akarom elolvasni", és nem fogok annyira nagyon ÖRÜLNI neki. Ha már így azért találkozgattatok, csak tudsz róla vmit, hogy mit szeret, minek örülne.
dec. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!