Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Igazi szerelemből" ad ajándékot?
Ha egy férfi ajándékot ad egy nőnek,de nem a barátnője/felesége/rokona,akkor lehet hogy tényleg szereti vagy más szándéka van?
A férfi,akitől én kaptam ajándékot,előtte sosem adott nekem,szóval nem állandóan ad,és azt mondta nem szokott gyakran akárkinek adni.Persze lehet csak mondta,de amúgy amennyire ismerem,szerintem igazat mondhatott.Ráadásul könyveket kaptam tőle,szépen becsomagolva nem is olyanokat amik könnyen beszerezhetők,és mondta hogy később hasznát vehetem.Mondta azt is hogy azért adta mert így "mindig velem lesz".
Elgondolkodtam ezen hogy vajon nála ez része a "csábításnak" (de úgy hogy nem szeret igazán,csak arra kellenék) vagy tényleg szeret,ezért szánta rá az időt hogy becsomagolja,ezért akarja hogy "mindig velem legyen"
Azóta nem sokszor találkoztam vele,de jó lenne tudni vajon neki ez mit jelentett..
Ami engem illet,én szeretem,ezért lehet hogy majd bevallom neki..és ugyebár ebben az esetben sem mindegy hogy mit miért csinál,mit érez..
Szép gesztus volt tőle.
Nekem egy ilyen még simán beleférhet egy barátság kategóriába is, de a könyv jellegétől függően akár egy munkatársi kapcsolatba is (ha szakmai jellegű az a könyv).
Sőt, minden pedofíliát félretéve még egy tanár-diák kapcsolatba is!
Mivel te erős szimpátiát érzel a férfi iránt, így nyilván rávetíted ezt és könnyebb úgy felfogni, hogy hátha ő is szerelmes.
Szerintem ez egyáltalán nem biztos, de ha kedvesen megköszönöd, egyértelmű jeleket adsz neki, kifejezed, hogy örömet okozott neked, esetleg ennek okán főzül neki egy kávét és elindul egy beszélgetés, akkor ki fog derülni :)
(azért még ne éld bele magad- ez egy kedves, átlagos ajándék, figyelmesség ennyi és nem több)
39N
Köszi a válaszokat.
Már így is eléggé belementem a dologba,nem kellene még jobban.Most is olyan rossz hogy nem merem neki bevallani..
Amúgy mást is csinált,csak nem írtam le a kérdésbe mindent,mert főleg az említett eset foglalkoztatott.
Egyébként bókolt is párszor,jónéhányszor megkérdezte van-e barátom..volt hogy megsimogatta az arcomat.. :/
Ő lehet máshogy van vele,de számomra ezek olyan kapcsolatokba amiket te írtál,első, már nem férnek bele.
Egyszer ő maga mondta hogy szokása,hogy bókol,de legtöbbször azokat viccesen,humorosan csinálja,és nem érti komolyan.Volt viszont amikor teljesen komoly hatást keltett..amikor nekem mondott valami olyat.
És,van itt több minden,én úgy érzem hogy ez egy átlagos 2 ember közti kapcsolatba nem fér bele(most mindegy,hogy munkatársak,tanár-diák,barátok,szerintem egyikbe sem).Azt viszont már nem tudom eldönteni,hogy ez nála igazi érzelem,vagy sem.
Meg amúgy olyan is volt hogy nekem magától ajánlotta fel hogy segít,valaki másnak meg ha kérte sem szívesen tette meg.
Például ez nekem azt mutatja hogy valamennyire csak "más" vagyok neki.
Persze lehet vannak dolgok amiket félreértek..de én amúgy már mióta szeretem,ő fokozatosan csinálta ezeket egyre többször,én meg egyre jobban szerettem..és már mióta szeretném neki elmondani,vagy rájönni ő mit akar,vagy nem akar,de a kétértelmű jeleivel nagyon meghülyít.
Kedves Kérdező,
nem írtad, hogy mennyi idős vagy, de valahogy azt sejtem, hogy nagyon fiatal, a történetben szereplő férfi meg lényegesen idősebb nálad.
Azért tényleg légy résen, főleg, ha az életkorokat illetően igazam van, illetve akkor is, ha bármiféle függelmi viszonyban vagy ezzel a férfivel (pl. munkahelyen felettesed, egyetemen tanárod stb.)
Ez a "szoktam bókolgatni, de csak viccből" meg olyan sunyis, tapogatózó kijelentés.
Mi az, hogy csak viccből, meg nem gondolja komolyan?
(nyilván 20 évesnél más ez a kijelentés, mint 40 évesnél).
Lehet, hogy te is szimpatikus vagy neki, csak félénk (bár ez a sunyiskodó kijelentése, hogy "hát csak viccből" nagyon nem erre utal), bár ha tippelnem kellene, akkor inkább arra fogadnék (már ha igaz a korkülönbségre tett megjegyzésem), hogy bolodog lenne ő attól is, ha alkalmi szexpartnert találna benned, csak ez a beetetés része.
Mindenesetre úgy, hogy ha elutasítod, akkor azt is lehetősége legyen elviccelni az egójának komolyabb sérülése nélkül :)
Természetesen az arcsimogatás meg duruzsolgatás nekem sem fér bele sem egy kollegával, sem egy tanárral stb. való viszonyba, de ezt nem is írtad a kérdésed elején- nem lett volna haszontalan.
Ha egy férfi szeretne tőled valamit, akkor azért nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy korrekten, normálisan, kedvesen a tudtodra adja. Nem kell virágnyelven beszélni, mellébeszélni, elviccelni, kétértelműsködni.
Ennyi vér azért legyen már a pucájában!
Más kérdés, ha a kedves idősebb úriembered kósza numerára hajt és otthon várja az asszony, akkor jó, hogy mellébeszél :)
39N
Köszi a válaszokat.
Azt hogy "csak viccből",azt már én "mondom".Bár a lényeg ugyanaz,mert ő meg azt mondta hogy "ne ijedjek meg"..
Én félek attól hogy ő csak arra akar..mert én ehhez túlzottan szeretem..de szerintem ha nem mondom el neki ,lehet nem tudom elfelejteni.
Én amúgy már úgy vagyok vele,hogy az is rossz ha elmondom,meg az is,ha nem.
Szóval sehogy sem jó.
Pedig én nem akartam beleszeretni..
Az elején úgy voltam vele hogy úgyis csak szórakozik,meg ilyen..mikor meg elkezdtem valamit érezni (először csak a külseje tetszett,mert időbe telt a személyiségét megismerni) gondoltam hogy úgyis elmúlik,és hogy hátha inkább csak szórakoztatni fog amiket csinál..szóval hátha nem fogom komolyan venni.(de nem akartam semmit tőle,gondoltam hogy hátha megmarad a viccelődős,humoros szintjén ,én meg nevetek azon amiket mond,és ennyi)De egyáltalán nem így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!