Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ajándékot kellene adni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ajándékot kellene adni egy fiúnak, mit adnál neki?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nyakkendő, karóra, parfüm/dezedor

De attól is függ, hogy kinek veszek.

Pasi vagy barát..mert nem egy kategória.

2016. aug. 11. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi a keret, de sok minden lehet. Gokartozás, sportkocsi élményvezetés, vezetéstechnikai tréning, karóra, szalmakalap, üveg bor, pálinka, torta, kütyü stb.
2016. aug. 11. 19:06
 3/11 A kérdező kommentje:
ez mind tucat és nem egyedi,ti bennetek nőkben nincs krativitás
2016. aug. 11. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Ajándék lónak ne nézd a fogát. Ha nem tetszik, akkor add vissza, legközelebb majd nem kapsz semmit :D
2016. aug. 11. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a szeretetemet és figyelmemet :)
2016. aug. 11. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Az attól függ, hogy ő miket szeret, mennyi idős, milyen a kapcsolatunk, és milyen alkalom.

A barátomnak pl kartonból, süthető gyurmából, meg egyebekből megcsináltam az álomautójának a makettjét. Az exemnek megvarrtam a kedvenc játékából a kedvenc karakterét.

Ezeket szülinapra, ami csak róla szól. Évfordulóra, karácsonyra inkább vacsival, közös fürdővel, masszázzsal készülnék, vagy akár egy welness hétvégével, nem valami tárggyal.

Apámnak nem ajándékoznék ilyen díszeket/porfogókat, mert tudom, hogy utálja. Neki ejtőernyős ugrást, vagy sportkocsi vezetést adnék, vagy hasonlót.

Havernak, távoli rokonnak nem igazán szoktam ajándékot adni (én se szeretem, ha távolabbi ismerőstől ajándékot kapok), vagy ha tényleg minden kötél szakad és muszáj, akkor bor/pezsgő/akármi.

2016. aug. 11. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Basszus, bennünk ninca kreativitás? Te tettél fel erről kérdést, te szerencsétlen :D
2016. aug. 11. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként meg hogy a phaszomba mondhatnánk egyedi ajándékot, amikor nem is ismerjük az illetőt? Basszus annyi sütnivalód sincs, mint egy tál betűlevesnek.
2016. aug. 11. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
A 6. hszó írta a legjobbakat, a többieknek a válaszuk tetszett. :))
2016. aug. 11. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
sör bor pálinka, pörkölt-nokedli
2016. aug. 12. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!