Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ajándékot kellene adni egy fiúnak, mit adnál neki?
Nyakkendő, karóra, parfüm/dezedor
De attól is függ, hogy kinek veszek.
Pasi vagy barát..mert nem egy kategória.
Az attól függ, hogy ő miket szeret, mennyi idős, milyen a kapcsolatunk, és milyen alkalom.
A barátomnak pl kartonból, süthető gyurmából, meg egyebekből megcsináltam az álomautójának a makettjét. Az exemnek megvarrtam a kedvenc játékából a kedvenc karakterét.
Ezeket szülinapra, ami csak róla szól. Évfordulóra, karácsonyra inkább vacsival, közös fürdővel, masszázzsal készülnék, vagy akár egy welness hétvégével, nem valami tárggyal.
Apámnak nem ajándékoznék ilyen díszeket/porfogókat, mert tudom, hogy utálja. Neki ejtőernyős ugrást, vagy sportkocsi vezetést adnék, vagy hasonlót.
Havernak, távoli rokonnak nem igazán szoktam ajándékot adni (én se szeretem, ha távolabbi ismerőstől ajándékot kapok), vagy ha tényleg minden kötél szakad és muszáj, akkor bor/pezsgő/akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!