Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randevún ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randevún ajándékot vinni a fiúnak?

Figyelt kérdés

Lenne számára egy szuper ajándékom, amelynek egészen biztos, hogy nagyon örülne. Odaadjam neki? Nem fogja nyomulásnak tartani? Ráadásul legutóbb tisztáztuk, hogy nekem egyelőre nincsenek komoly szándékaim, mert még nem tudtam kiheverni az előző kapcsolatomat. Viszont kezdem nagyon megszeretni a srácot.

Csütörtökön találkozunk.

2015. ápr. 30. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen ajándékról van szó ? nem mindegy.
2015. ápr. 30. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem került sokba, akkor vidd el neki és mondd meg, hogy nem terveztél ajándékot adni neki, de úgy gondoltad, mikor megláttad, hogy ennek nagyon örülne. Szerintem jól esne neki, hogy gondoltál rá :)
2015. ápr. 30. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ellentmondásos lenne ez a tökéletes ajándék és az, hogy egyelőre még nem állsz készen, nem léptél tovább az előző után. Szerintem még várj ezzel az ajándékkal!
2015. ápr. 30. 11:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Kiposztolt az adatlapjára egy cuccot azzal a jelmondattal, hogy "kell". Nekem pedig már legalább két éve ott porosodik a szekrényemben egy tök hasonló mütyür. Olyan szívesen odaadnám neki...
2015. ápr. 30. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ad neki, én nagyon örülnék :) amit barátnőtöl kapok én azt nagyon becsben tartom, még ha náthát kapok tőle, még azt is :D
2015. ápr. 30. 11:16
 6/9 opened paradise ***** válasza:
Szerintem ez nem nyomulós,biztos értékelni fogja :)
2015. ápr. 30. 12:06
 7/9 anonim válasza:
szerintem nem kéne ajándékot adni egy fiúnak :D a legtöbb zavarba jön ezért s szégyelli magát hogy ő nem vett ajándékot
2015. ápr. 30. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is azt gondoltam először, hogy felesleges, zavarba jönne, mert azt gondoltam,hogy vásároltál valamit. Aztán írtad, hogy "ott porosodik nálad már két éve", tehát nem kerül pénzbe. Igen, talán add mégis oda, viszont ne azzal a lekicsinylő mondattal, hogy itt porosodik már nálam két éve, gondoltam, neked adom, mintha egy szemetet adnál a kukásnak. Én azt mondanám, hogy elhoztam neked, mert nálad jobb helyen lesz vagy vmi ilyesmit mondanék.
2015. máj. 1. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Odaadom neki, remélem örülni fog.
2015. máj. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!