Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok vinni ajándékot bemutatkozáskor a szülőknek?
Figyelt kérdés
Első barátnőnél vittem, másodiknak soha nem ismertem meg a szüleit, pedig nem volt rövid életű, de ez egy hosszú történet... Most pedig kibontakozóban van egy kapcsolat, és holnap fog bemutatni, de nem tudom...
Legalább egy bonbon, vagy valami ez lenne a minimum?
25F
2015. ápr. 6. 23:32
1/6 anonim válasza:
Szerintem az egy jó pont, anyunak egy bonbon/virág, faternak egy jó bor :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez alap, vagyis annak kéne lennie.
Én is vittem a párom szüleinek, akik rendesen hülyének néztek, mondjuk ott az egész családnak fura volt a mentalitása.
(L)
3/6 anonim válasza:
ja,nagyon fontos az első benyomás,és hogy hogy könyvelnek el, mert utána már nehezebb változtatni, ha viszel ajándékot, akkor azt mondják majd hogy milyen udvarias és előrelátó fiatalember ez :D vigyél mindenképp valamit
4/6 Scav válasza:
Én mindig vittem. Előtte kipuhatoltam, anya mit szeret, apa mit szeret. Mindig azt vittem. Azért nagy dolog, ha apának nem bort viszel, hanem jóféle pálinkát, ha azt szereti (vagy fordítva), ugyanez anyánál. Volt, hogy a bonbon, volt, hogy a cserepes egzotikus növény jött be! Sokat számít, érdemes ráfeküdni a témára. Ahogy mondják, az első benyomás a legfontosabb, utána mindennel elnézőbbek :D Mondom ezt úgy, hogy erősen vallásos, konzervatív szülők lánya a feleségem (aki "hál istennek" elég perverz) és ateista vagyok :D
6/6 anonim válasza:
Persze, barátom is hozott szüleimnek, és én is vittem bemutatáskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!