Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira "kell" valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira "kell" valami ajándékot vinni? Lányok nektek jól esik, ha kaptok valamit?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam vinni, de tegnap beszéltem néhány lány barátommal és amikor szóba került ez a téma azt mondták, hogy az milyen romantikus lenne, ha egy vörös rózsával várná őket valaki, vagy legalább egy doboz csokit vihetnék, meg ez egy jó pont már az elején. Hiába próbáltam érvelni, hogy miért nem viszek semmi, meggyőzhetetlenek voltak és a végén én lettem a bunkó...
2014. dec. 24. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell semmi mert csak zavarba van akkor a másik. ez nem erről szól sőt elsülhet rosszul is a vörös rózsás dolog.
2014. dec. 24. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem kell, nem akarnék elsőre.

Viszont másodikra már nagyon örülnék valami apróságnak.

2014. dec. 24. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Első randira szerintem nem érdemes, hacsak nem ismerted már korábban is. Én mindig örültem ugyan az ilyesminek, de érted, utána egész randin azt cipelni, nem tudod hova rakni, stb, elég kényelmetlen. Főleg, hogy kínos, ha a végére már tudod, nem szeretnél második randit.
2014. dec. 24. 19:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Én vittem egy milkát, de nem hiszen, hogy kéne bármi is. Akárhány éves vagy, foglalj egy asztalt egy kávézóba, meg sétáljatok. Első randinak ez kiváló.
2014. dec. 24. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

NŐKTŐL SOSE KÉRJ TANÁCSOT A ROMANTIKUS/SZEXUÁLIS ÉLETEDDEL KAPCSOLATBAN.

Ezt kénytelen voltam nagybetűvel írni, olyan fontos. Sose vigyél ajándékot egy randira, ha azzal a lánnyal szeretnél például szexelni még a jövőben, vagy párkapcsolatra lépni vele.

Miért van az, hogy a nők sosem kérnek tanácsot a férfiaktól? Mert ilyeneket kapnának, hogy menj a randira meztelenül és nyert ügyed van. Na, a nők hasonló gagyiságokat mondanak mindig a férfiaknak, mint amilyen például ez az ajándékozós tanács is. Csak arra jó, hogy ne legyen a lány és közted semmi, vagy hogy elképesztően megnehezítsd a saját dolgodat.

2014. dec. 24. 19:38
 6/14 anonim válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval nekem is volt már kellemetlen emiatt :)
2014. dec. 24. 19:38
 7/14 anonim válasza:
Mármint a 3assal :D
2014. dec. 24. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne vigyél, mert tényleg kínos lehet, plusz ugye még csak az alap vonzalom van meg, könnyen nyalizásnak veheti a lány, vagy úgy érezhetné, hogy te elvársz valamit az ajándékért cserébe stb. Ha lesz 2. alkalom, akkor ott bőven megteszi valami édesség vagy virág, de vörös rózsa még lehet, hogy ott is korai, attól függ, hogy mennyire mélyültek el az érzelmeitek.
2014. dec. 24. 19:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen én is felhoztam, hogy kényelmetlen cipelni, kellemetlenül helyzet is kialakulhat és inkább meghívom egy sütire/kávéra vagy valamire, de semmi, mintha falnak beszéltem volna :)

Azért köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 24. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:
dehogy kell. én kifejezetten kellemetlenül érezném magam, ha kapnék valamit, pláne egy vörös rózsát. maximum annyi, hogy ha beülünk valahova, meghívhat egy italra, ez jól esik, de igazából azon se sértődnöm meg, ha nem teszi.
2014. dec. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!