Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira "kell" valami ajándékot vinni? Lányok nektek jól esik, ha kaptok valamit?
Szerintem nem kell! Én csak kellemetlenül érezném magam, hogy én nem "készültem" semmi kis meglepivel.
Ha úgy alakul az első randi és majd lesz sokadik, akkor azért arra lehet vinni kis apróságot, de az sem kötelező.
Borzasztó ötlet!
Életem legkínosabb randija az volt, amikor hoztak nekem egy bár nem vörös, hanem sárga rózsát. Végig cipelni kellett, tök egyértelműen randi volt, zavarban voltam tőle és az egészet elrontotta. Többet nem is találkoztam a fiúval, sőt, amint szétváltunk a rózsát odaadtam egy néninek, mert nem akartam hazáig villamosozni vele.
Egyébként meg csoki, virág, ilyen sablonos ajándékok nálam egyáltalán nem jó pontok, aminek örülök az az, ha figyel, hogy miről beszélek és esetleg valami olyat hoz, valami apróságot, de nem egy doboz bonbont, hanem mondjuk egy kakasos nyalókát, vagy robbanós cukrot, vagy ilyesmi apróságot, ha említek valami ilyet, hogy pl régen minden szombaton hozott a nagyanyám egy kakasos nyalókát a piacról és ő ezt megjegyzi és azt hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!