Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "kilábalni" egy reménytelen szerelemből?
Ilyesmi volt nálam is, állítólag szeretett, én mindenesetre őt nagyon, de még is mást választott, akivel azt mondta így rossz úgy rossz neki minden rossz...még is az kellett....
Idővel kilábaltam belőle. Kib**aszott sz**ar volt.
Maximálisan megértelek. Amíg egy helyen dolgoztok, addig esélytelen kilábalni a reménytelen szerelemből. Tapasztalatból mondom. Nekem is tetszik egy kollégám, odavagyok érte, egy ideig azt gondoltam, talán én is fontos vok neki. De vhogy egyikünk sem lépett, én a kollegiális viszony miatt. Aztán a összejött egy másik osztályról a kolléganőmmel. Én már nem sírok este miatta, legfeljebb a szívem nappal, amikor meglátja. Nagyon rossz helyzet, én is várom a csodát...
Az előző munkahelyemen is kinéztem vkit, végül akkor "szerettem" ki belőle, amikor talált másik állást. A hiányát megszoktam, most már egyre jobban halványul az emléke.
Egyszerűen inkább kerítek mást, minthogy a munkahelyről legyen kapcsolatom. Így viszont boldogtalan vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!