Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud kilépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud kilépni a reménytelen szerelemből, (én itt lennék neki)?

Figyelt kérdés

magamnak való srác vagyok, eléggé érett és kiforott egyéniség. Pontos képem van az életről és céltudatos vagyok. Robogok a célom felé.

Viszont van egy lány a kollégiumban, akit kedvelek. A lány mindenkivel úgy viselkedik mint velem, ezért is akar vele lenni annyi srác. Olyan vonzó, de nagyon. Én karierista vagyok és pont egy ilyen törödő lány kell nekem.

De a helyzetet bonyolítja, hogy a lány szerelmes ( bár ő maga nem ismeri be) egy srácba, aki messze lakik így nem lehetnek egy pár. Ez egy viszonzott érzelem. múltkor hallottam hogy hogyan beszélgetnek egymással skypon. S csak úgy sütőtt a srác hangjából a szerelem és az erő.

Szóval a lány szinte foglalt. Bár hivatalosan nincsenek együtt. de elengedni se tudják egymást. Ez hátráltat engem abban h lépjek.

Valaki volt már hasonló helyzetben mint a lány. Vajon vmikor el tudja engedni a srácot? Már többször probálták elengedni egymást de vmelyikük megtört és írt a másiknak.

Kérlek adjatok valami tanácsot? Várjak?

2015. dec. 21. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
én is voltam ilyen helyzetben mint te. de inkább hagytam a fenébe a csajt keress mást inkább
2015. dec. 21. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

A szüleimet megismerkedésükkor a fél ország választotta el, mégis összejöttek. Egy ismerősömet több ország választja el egymástól, és működik a kapcsolatuk.

Lehet, hogy ők sem lesznek örökké távol egymástól, hiszen te is hallottad már beszélgetésüket, szeretik egymást. Lényegtelen, hogy te ott lennél a közelben. A viszonzott szerelem soha nem reménytelen, akkor sem, ha nagy a távolság, csak idő kérdése.

2015. dec. 21. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor engedjem el? Mert a sráccal gúyis össze fog jönni?
2015. dec. 21. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el! Szerintem...
2015. dec. 21. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
egy szerelmes nőt nehéz megszerezni max pótlékként fog rád tekinteni ha "szétmegy " azzal a sráccal
2015. dec. 21. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engedd el, a szerelem nem praktikussági elveken működik.
2015. dec. 21. 15:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazatok van :(

de mellette leszek. hátha el tudja hagyni, mert mondogatja h ez így nem jó mert van is meg nincs is párja

2015. dec. 22. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sose lennék ló helyett szamár, te is csak pótlék lennél, ha mégis úgy alakulna, nem pedig az igazi, akármit tennél, a másik mindig ott fog élni a szívében. Neked ez jó lenne?
2015. dec. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!