Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kigyógyulni egy több éve tartó reménytelen szerelemből?
Az osztálytársamról van szó. Mondhatni, ő számomra a tökéletes pasi. Nagyon nagyon jóképű, jófej, kedves és érzékeny. A poén az, hogy az egyik legjobb barátom...Ami pedig még jobb, hogy 2 éve tartó nagyon jól működő kapcsolata van (amibe soha nem rondítanék bele). Nem vagyok állandóan belezúgva, van amikor szinte már meg is feledkezem róla, de épp most lett vége az osztálykirándulásnak. Ez nagyon megnehezítette a dolgom...Végig együtt lógtunk ugyanis. Annyit nevettünk, hogy az hihetetlen. Este átjött a szobánkba és leült mellém az ágyra. Aztán egyszercsak elaludt. Egymás mellett aludtunk...Újra belezúgtam és ez nagyon nagy baj. Ő hűséges a barátnőjéhez és imádja őt, ezért annak lehetőségét, hogy elhódítom tőle teljesen elvetettem.
Ki kellene gyógyulnom ebből a szerelemből, mert megkeseríti az életem. Többen szeretnének járni velem pillanatnyilag, de én nem tudok nyitni feléjük. Egyikük sem ez a pasi.
Hogyan lehetne elmulasztani ezt az érzelmet? Lehetőleg végleg!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!