Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem néz ki furcsán, hogy ha valaki leborotválja a pénisze körül a szőrt akkor ugye körülötte szőrös marad a láb, comb meg a köldökig tartó csík?
Szerintem nagyon is jól néz ki, ha a lába se egy őserdő! Bár én ezért szándékosan olyanokat szoktam választani, akiken alapból alig nő szőr, és még néha azt is leszedik.
Ha már erősen szőrteleníteni kell, akkor valószínűleg nem az én esetem. :)
Ami maradhat: vékony csík a köldökig. De comb, fenék, mellkas, hát ne legyen szőrös.
Mellkason, háton jobb, ha alapból nem nő, szerencsére sokaknak nem szokott.
Ja, és hónalj se! :)
Sosem értettem,hogy miért jön be a lányoknak a szőrtelenség... vagyis,hogy miért jobb szőrtelenül... Hónalj alap, hátat még megértem, meg még a mellkast/hasat is, de comb,lábszár?
Pedig senki nem mondhatja,hogy azért,mert túl idős vagyok,mert én már ebben "nőttem fel"...
Az nem gáz,ha valaki nem szőrös,én is örülnék,ha nem szőrösödnék,de ha már ott van,akkor nehogy már gyantázzuk a lábunkat...
A lábon egy kevés még elmegy. De nekem például tetszik a szép, feszes mellkas. És az úgy szép, úgy vonzó. Számomra legalábbis.
De egyéni ízlés kérdése! :)
Szerintem igen is idétlen. Hogy néz ki, hogy szőrös mindenhol, középen meg van egy csupasz folt? Nevetséges.
Szerintem bőven elég kicsit megnyírni, hogy ne legyen őserdő.
Kedves lányok!
Kicsit úgy érzem, kezdtek átesni a ló túloldalára. Megértem, hogy nem egy majommal szeretnétek együttlenni, de a lábgyantázást férfiként eléggé b.uzisnak találom. Abba már bele se merek gondolni később mi lesz. Szerintem a lányok azt fogják gondolni: Fúj milyen pasi már ez, hogy f@sza van??!! Attól, hogy justin bieberre pasiideálként tekintetek (ide értem a mostani 10en éves korosztályt), attól még nem lesz az...
Kedves utolsó!
Nekem JB tizenévesen sem jött volna be, most huszonéves vagyok, de közelebb a 30-hoz. A szőrösség nem jön be. Pont. Attól nekem még férfi a férfi. De kinek hogy! :)
Nem találom b.zisnak, az egész "b.zisság" és "nőiesség" összehozását sem egészen értem, mindig magas volt nekem. Szegény melegek is fel szoktak emiatt háborodni, mert sokuk egyáltalán nem érzi magát nőiesnek, nem véletlenül vannak köztük egész nagydarab, szőrös fickók! Milyen fura, egy nagydarab, szőrös férfit mégsem nevez soha, senki "b.zisnak", holott, a meleget kb. fele ilyen. :)
Mint ahogyan a heterok között is akadnak szép számmal vékonyak, és kevésbé szőrösek, akik maximálisan a nőkhöz vonzódnak.
Farok-kérdés: azt nagyon is szeretjük, legyen csak neki, szép formás. :D
Nekem egyik sarkalatos pont (mielőtt valaki felhozná: nem, nem a méret, de tetszik, ha formás, fel tud izgatni a puszta látvány is). :)
Ne legyen farkuk? Isten ments! Annak ellenére, hogy nekem a szinte teljesen csupasz pasik jönnek be, nem is tudom, egy farok nélkülivel mit tudnék kezdeni.
És mielőtt itt valaki még olyan butasággal is összehozza esetleg (olvastam már ilyet), hogy az ilyen pasikat szerető nők a "nőiességet" látják a fiúban, hát azt főleg leszögezhetem, hogy a nőkhöz nem hogy nem vonzódom, de "úgy" hozzájuk sem tudnék nyúlni. Kifejezetten undorítana a női test, a puha mell, (a feszes mellkassal ellentétben!), meg a nedves p.nci (a szép, formás farok helyett). :)
Szerintem is pusztán azért jön be egyes nőknek a szőrtelenség, mert kellemesebb. Esztétikusabb. Másoknak meg a szőrösség tetszik, nem kell összeveszni ezen.
Mellesleg, ha már ennyire ragaszkodnak a természetességhez a férfiak, felhívnám a figyelmüket arra, hogy némi szőrzet a nőkön is "lenne", és mivel kevesebb, mivel úgyis szőrtelenebbek lennének a férfinél, hát minek mesterségesen megválni tőle?
Maradhatna a lábon, hónalj, egyeseknek a karján, meg picike bajusz! Nem is sejtenétek, hány "jó csajnak" nő itt-ott, amit észrevétlenül legyantáznak.
Hm? Mit szólnátok, ha holnaptól ők sem tennék, jólápoltság, esztétikus ide, vagy oda. Hisz nem szőrtelenül, teljesen csupaszon lettek "teremtve". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!