Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelemből lehet valami?
Szia :)
Velem ugyan ez a helyzet volt, még anno, és megmondom neked őszintén, ha csak rápillantasz az órán, és nem beszélgettek, akkor biztos, hogy nem lesz belőle semmi. Te pedig csak lelkileg omlasz össze.. :/ Én, tapasztalatból tanácsolom, hogy szólítsd le. Ne félj, végül is ő egy osztálytársad. Bármi lehet a téma az elején ( házi feladatok, nem érted a matekot, vagy segítene e a kémiában például, bármi :D ) és az a lényeg hogy nem mutasd ki hogy izgulsz. Aztán kialakul a beszélgetés. Hidd el, csak odamenni hozzá nehéz. Utána, hogy megtörtént az első szóváltás, menni fog :)
Szia:)
Nekem is ez a z utolsó évem, sajna :( Nekem az osztály "alfahímje" tetszett meg .. :D Népszerű vagyok a suliban, az osztályban is, de semmi jelét nem adta, hogy érdeklődne irántam . Egyszer együtt voltunk hetesek ( örültem mint majom a farkának :DD ), elkezdtünk beszélgetni, ugye így egész héten, és láss csodát, azóta minden nap beszélünk suliban! Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de már merek reménykedni is .. :) kezdeményezz Te, veszíteni nem fogsz semmit ;) beszélgetni bárkihez odamehetsz, anélkül hogy lenne bármi hátsó szándékot!
Majd ha lett valami írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!