Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok szerethető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szerethető?

Figyelt kérdés

A páromról kiderult, hogy nem szerelmes belém, csak nagyon szeret, szerinte a szerelem felesleges, az a fontos, hogy velem lehet jövőt tervezni. De nekem ez úgy fáj, mert annyira igyekeztem, hogy megszeressen.

Előtte sem volt belém szerelmes egyik exem sem. Általában csak ideiglenes barátnő voltam, mert kényelmes volt velem.

Most ezen agyalok, hogy én tényleg nem vagyok szerethető lény. Ez létezhet?

2020. jún. 17. 07:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-zel kell egyetértenem...
2020. jún. 17. 08:58
 12/23 A kérdező kommentje:
10-11# Persze, minden jó... Kivéve a szexet, az nem működik, mert nem tudom felizgatni eléggé. De persze ez részletkérdés, a lényeg, hogy minden más rendben van, nincs szükség abrandozasra.
2020. jún. 17. 09:26
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

Szerethető vagy, viszont ha szakítasz és elkedesz mást keresni, ott is mindenki elő fogja adni neked hogy mennyire szeretnek, aztán otthagynak majd egy hónap után.

- Vagy közben keresel valakit aki szerelmes beléd és elhagyod őt érte.

- Vagy kilépsz a kapcsolatból és úgy próbálsz keresni valakit, de kötve hiszem hogy hónapokig tartó sírás közben találnál valakit egyhamar.

- Esetleg maradsz mellette és elfogadod hogy ő úgy szeret mint egy családtagot, de nincs rózsaszín köd.

2020. jún. 17. 09:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod felizgatni sem es nem is szerelmes, akkor kb csak megszokasbol van melletted. Az is egyfajta “szeretet” vegul is, szereti a megszokott kis eletet :D

En nem vagyok szerelem-manias, en sem mondanam, hogy olyan szenvedelyes romantikusfilmes lenne a kapcsolatom a parommal ot ev utan, mint az elejen, de orulok, hogy megvolt az is, mint alap anno. Nem lennek egyutt senkivel, akivel nem igy indul a kapcsolatunk es amikor elmulik, akkor csak ennyi telik a masiktol, hogy “haat ize nem vagyok szerelmes, de vegul is szeretlek, vagy mi, gondolom...” xDD

2020. jún. 17. 09:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát mi alig fél éve vagyunk együtt, de sosem volt szenvedélyes a kapcsolatunk, de vegulis minden más jó, minek dobnam ezt el? Tényleg nincs másra esélyem, újabb szakítást nem akarok, legalább ő velem tervez. Az illúziókat meg elengedem.
2020. jún. 17. 09:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban. Mindkét exem kijelentette, hogy nem szerelmesek, csak velem lehet tervezni. Pont ezért lettek az exeim. Mindenki megérdemli a szerelmet. sokat gondolkodtam már rajta, hogy biztos unalmas, olyan kis semmilyen vagyok, akit nem lehet szerelemmel szeretni, de ebbe bele lehet őrülni.
2020. jún. 17. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ha majd beleszeretsz egy nőbe, és megtapasztalod a szerelmet, akkor majd te is otthagyod azt a lányt, akibe nem vagy szerelmes, csak szereted, mint egy testvért vagy egy jó barátot. Hidd el nekem, én 5 évig voltam egy ilyen kapcsolatban, és mikor végre megtapasztalta a szerelmet egy másik nővel, azonnal ott is hagyott.
2020. jún. 17. 11:57
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Tudom, hogy mire gondolsz, de nem valószínű, hogy ilyet fogok csinálni. Voltam már igazán nagyon szerelmes, annak olyan bukta lett a vége, hogy köszönöm szépen, elég volt. Nem is hiszem, hogy valaha összejönne a kölcsönös szerelmi viszony számomra, én ezt már elengedtem. Azóta akik voltak barátnők próbáltam őket megbecsülni és örülni minden együtt töltött pillanatnak. Az egyik közben egy másik lány egyértelműen bepróbálkozott, kis híján szerelmet vallott és ráadásul külsőre határozottabban jobban is nézett ki, mint az akkori barátnő, mégsem dobtam el miatta. Eszméletlenül jó dolog a szerelem, tudom. Főleg ha kölcsönös. De ilyet találni a mai világban véleményem szerint egy nagyon nehéz dolog. A kapcsolatok nagyja amiket látok, nem ilyenek. Én mindössze annyit keresek, hogy bejöjjünk egymásnak, nagyjábol egyezzen a világról alkotott képünk, hűséges legyen ő is, és arra törekedjünk, hogy jobbá tegyük egymás életét minden nap. Ennek megfelelő nőt sem nagyon találok (ott elbukik a dolog általában, hogy vagy van már párja vagy dohányzik vagy túlsúlyos, meg még a többi buktató), akkor hova akarok én még ezen felül kölcsönös szerelmet keresni. Így sem biztos, hogy találok valakit, nem, hogy még emelt igények, elvárások mellett.

2020. jún. 18. 11:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Sok jó ember van a világon, akivel hasonló a világnézetünk, és csak mert két jó ember találkozik, attól még nem kell vele lenni. De persze, ha valaki feladja, akkor meg is érdemli azt a kapcsolatot, amiben van. Kedves kérdező: meddig fogod bírni, hogy a párod nem kíván szexuálisan? Neked erre ennyire nincs igényed? Vagy mindketten aszexuálisak vagytok?
2020. jún. 18. 11:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Feladtam, mert ez a logikus. Nézd meg hány nő nem adta fel és 35 évesen még mindig egyedül van a nagy keresésben, esetleg már egy gyerekkel a nyakukban. Közülük is sok belátja egy idő után, hogy van aki hiába keresi a szerelmet nem fog jönni és inkább megállapodik egy olyan mellett akivel egyszűen jó lenni. Én például olyan nőkkel is ritkán találkozok akikkel egyezik a nézetünk. 10-ből 6 biztosan rendszeresen meditál, spirituális életet él vagy a horoszkópját követi. Ez nálam például kizáró ok. Aztán ott vannak a mindenféle testmódosítottak tömegei tetoválások, piercingek, tágítók, kék frizurák borotválva. Én évente talán egy-két olyan nővel futok össze akikkel egyeznek a meglátásaink, értékrendünk. Nekik meg nagy részük kapcsolatban van.
2020. jún. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!