Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetem e őt?
Van egy férfi, aki idősebb tőlem, korábban egy rokonommal volt kapcsolata, akkor én még tini voltam, de tartjuk a kapcsolatot. Az a helyzet, hogy még mindig gyereknek tekint, pedig ennek 10 éve én mégis szeretem.
Olykor voltak olyan megnyilvánulásai, mintha akarna tőlem valamit, de aztán mégsem. Lehet, hogy pont a korábbi kapcsolata miatt nem akar velem lenni, mert nem tudja elfogadnák e a dolgot, leginkább a családom, de gondolom valahol az is egyszerűbb lenne, ha elmondám neki én mit érzek, ami viszont nagyon nehéz. Félek, hogy akkor felégeti mondjuk úgy azt a hidat is, ami eddig összekötött minket, ezt viszont nem akarom.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Mit tegyek szerintetek?
Gondolj bele, hogy milyen lenne a helyzet, ha családi/rokoni összejövetelen megjelennél vele.
Ő talán el sem menne, de ha mégis - a rokonságod neheztelne rád. Ne keresd a találkozásokat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!