Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetem ha nem is ismerem?
van egy pasi akibe úgy èrzem szerelmes vagyok. egyfolytában ő jár az eszembe, tisztára hülyènek èrzem magam ha meglátom, sokat gondolok rá, a neten mindíg nèzegetem stb...
a bökkenő az, hogy soha nem volt köztünk semmi, nem is ismer , azt se tudja sztem hogy ki vagyok.
mègis olyan mintha ezer ève ismernèm. hogy lehet az hogy ennyire vonzódok valakihez akit nem is ismerek? teljesen a rabja lettem.
mindíg arra gondolok, hogy valahol ugyanebben a városban van egy karnyújtásnyira tőlem...
nem is èrtem magamat..
Igen, de nem őt hanem egy belé képzelt jellemet.
L
nem teljesen vak sötètbe tapogatózok, a neten szoktam olvasgatni amikor kommnetbe beszèlgetnek a haverjaival, illetve látom hogy mit szeret.
jó tudom ez nem olyan mint igaziból, de van valami fogalmam azèrt.....nagyjából....
Ez nem szerelem, hanem fellángolás és egy általad idealizált kép él a fejedben, amit szépen, gondosan felépítettél, pusztán a külsejére építkezve. Ez igen hamar összeomlana ha megismernéd. Mi lenne, ha inkább összeismerkednél vele az ábrándozás helyett? Hajrá!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!