Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latasbol ismerem a sracot, mit tehetnek, hogy eszre vegyen?
Egy varosba lakunkba sraccal es altalaban mindig egy buszon megyunk haza es egy megalloban is szallunk le. Mar jo par honapja felfigyeltem ra, de sztem ez nem kolcsonos. Mit csinalhatnek, hogy eszre vegyen?
Igazabol mondtak mar, hogy koszonjek ra es mosolyogjak, de attol felek, hogy hulyenek nezne.
Mas megoldas nem lehetseges? :D
Koszi elore is az ERTELMES valaszokat!
Ha ennyire tetszik, taktikázz... Szállj le előtte a buszon, és csinálj úgy, mintha megbotlanál, kapaszkodj belé, vagy ilyesmi.
"Jajj, ne haragudj, úgy sajnálom."
Mosolyogj, nézz rá úgy, hogy érezze, hogy tetszik neked.
Ha nem lép, akkor legközelebb aranyosan, mosolyogva köszönj rá és nézz rá ismét úgy.
Nem tudhatod, mi jár a fejében. Lehet, hogy csak azért nem vesz észre, mert nem gondolja, hogy azért nézed, mert tetszik neked.
Mi ilyenek vagyunk. :D Tedd egyértelművé.
Ha nem is lép rögtön, annak több oka lehet. Talán ő jobban fél tőled, mint te tőle. Ettől még lehet, hogy egy tök jó srác, meg nem nyámnyila, csak régimódi, és talán zavarban van.
Én régen nagyon vékony voltam. A 20-as éveim alatt végig szinte. Elkezdtem sportolni, leszoktam a cigiről, felszedtem 20 kiló izmot, az arcom sem olyan besett tök másképp nézek ki, és azóta sasolnak a nők, de elég sokan megnéznek. Ezt ne értsd félre, nem nagyképűségből mondom, csak sosem voltam ehhez hozzászokva, most meg olyan nők is megnéznek, akik előtte soha. Ehhez hozzá is kell ám szokni, nem megy olyan könnyen, főleg, ha valaki intelligens, lelkiismeretes. Rögtön agyalunk: "Na ez most mi volt? Tetszem neki? Á, biztos csak kedves akart lenni. De mi van, ha nem?"
Engem is a párom szedett fel. :D
Figyelj, egy próbát megér. :) Csak óvatosan, ne legyél túl rámenős, azért
Koszonom szepen a valaszt :) majd veszek egy kis batorsagot es megprobalom. Vegulis igen, egy probat meger, vesziteni ugyse veszitek csak nyerhetek:)
Csak hat ugye en se vagyok az a ramenos fajta meg hat az onbizalmam sincs a megfelelo helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!