Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem-tetszettem neki egyáltalán? És ha egyszer ''visszautasítottam'', most mit tehetnék?
Azon gondolkodom, miért van felnőtt párkapcsolat kategória, ha ez kb. az ovis színvonal...
Menj, igyál egy kakaót, és söpörj aludni. Még növésben vagy.
Már ne haragudj, de igaza van az elsőnek.
Mielőtt megpróbálnád megbeszélni a sráccal(mert az a biztos, bár nála ki tudja), tisztázd magadban, hogy 21 évesen kell-e neked egy ilyen srác. Állandóan piszkálódik, belekever mindenbe - ebből az jön le, hogy az évek alatt még egyszer sem tudtatok őszintén beszélni, még ő sem erőltetett magára annyi komolyságot soha, hogy megbeszéljétek egy őszintét.
Nem tudom, 14-15 évesen ez aranyos, akkor még tetszettek is az ilyen srácok, de 21 évesen inkább választ az ember komoly partnert maga mellé. Persze az benne van a pakliban, hogy csak szórakozik,de megint ez...Az ostoba bizonytalanság, aminek egy jól működő kapcsolatban helye nincs. Ha pedig ilyen az alapszemélyisége, akkor nagy valószínűséggel párkapcsolatba lépve se válna egyenes emberré.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!