Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszettem egy lánynak, közeledett is, de visszautasítottam. Most jöttem rá, hogy mégis jó lett volna megismerni. Szerintetek van még esélyem nála?
Igazából nem tudom, hogy mi volt vele a bajom. Mondjuk pont akkor kacsintgattam egy másik lány felé, (attól még ő is tetszett), meg lehet az is, hogy mivel ő kezdeményezett, nem találtam olyan izgalmasnak az ismerkedést. De mindegy én nem kerestem a társaságát, és így feledésbe merült a dolog.
Most meg már rájöttem, hogy hülye voltam, és gondoltam hogy ráírok, de nem tudom, hogyan fogadná.. Lehet, hogy megsértődött, és az is, hogy nem tetszem már neki, mert az egész fél éve történt, és azóta változtam (főleg külsőleg, haj, szakáll) szóval nem vagyok biztos benne, hogy tárt karokkal várna.
Na de a kérdés, hogy próbálkozzak-e nála, mert ha én lennék az ő helyébe akkor tuti elhajtanám magam. És fiú vagyok, ha nem derült volna ki.
Menj oda hozzá csap a p*csájára és:
"Hééé hadd tegyem be a húsomat a pitádba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!