Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tehet az, aki csúnyának született?
Itt írja mindenki,hogy a csúnya emberek önzőek,nem kedvesek,mert az önbizalmuk romokban hever stb.. Na de kérdem én:mivel több az az ember,aki szép?
Nem vagyok szép lány,nem is volt barátom,most akkor ássam el magam,és ne legyek boldog,mert megrontom a világot a csúnyaságommal?
én próbáltam tenni ellene. elmentem kozmetikushoz,mert ronda a bőröm(örököltem sajna) nincs eredménye. anyámnak 53évesen is pattanásai vannak, rettentő csúnya bőrrel, valszeg én is úgy fogok kinézni.
rettentő szar lábakat örököltem, változtatni nem tudok. jártam futni, semmi. fogyás sem megy.
a seggem is olyan,mint anyámé. képzeld el.
a melleim napról napra szarabbak. eddig annyi tetszett magamon most már az sem.
szóval nem is foglalkozom inkább vele, itthon ülök és kész.
Például nem ezen problémázik egész nap, nem szidja a nála szebbeket, igyekszik növelni az önbizalmát (nem a boltok polcain árulják).
Én sem vagyok bombanő, de sosem zavart ez különösebben, szeretem magam (egészséges keretek között persze, a hibáimat látom, de az alaptermészetemmel nincs gondom), a külsőmet se cserélném el szebbre, mert ez vagyok én, ezt szoktam meg, és ha nem is vagyok tökéletes, sokat tettem már a külsőmért (is).
Ne foglalkozz azokkal, akik csúnyának tartanak.
Biztos vagyok benne, hogy valakinek tetszel/tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!