Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult olyan, hogy valakit fénykép alapján csúnyának találtatok, de élőben egész más volt?
Én fotóztam pár modellt is és tudom,hogy a rossz fotó igen sokat ront azon,hogy milyen valójában az illető.
Egy másik érdekes tény, hogy az izgalmas helyzetekben szebbnek tűnik a másik, azaz függ a tudatállapottól is,hogy milyennek látod a másikat.
Szóval az agyunkkal látunk,de amikor egy fotót nézünk néha elveszik valami,ami élőben ott van.. szagok,hangok stb.
Én ismerek egy lányt aki a képeken csodaszép de élőben meg....hát nem csúnya de a képekhez képest esik a színvonala:D
De nem zavaró az sem, nem mindenki ugyanolyan a képeken és élőben sem...
Pl. én sem vagyok egy fotogén alkat, életemben nem készült még rólam normális kép:)
olyan volt, hogy képeken nagyon jó volt, nagyon szexi élőben meg 1 hegyomlás. Annyi történt, hogy a drága elküldte az évekkel ezelőtti képeit...:D :D
első randin nézegetem merre lehet, rámköszön valaki aki ott áll mellettem..mondom hub@zmeg, te vagy az? :D
De még az arca se igen hasonlított már képekre, tuti volt a kép meg a valóság között 2-3 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!