Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit tehet az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tehet az, aki csúnyának született?

Figyelt kérdés

Itt írja mindenki,hogy a csúnya emberek önzőek,nem kedvesek,mert az önbizalmuk romokban hever stb.. Na de kérdem én:mivel több az az ember,aki szép?

Nem vagyok szép lány,nem is volt barátom,most akkor ássam el magam,és ne legyek boldog,mert megrontom a világot a csúnyaságommal?

2012. aug. 1. 18:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem írtam a külsőmről. Látod, ez a nagy baj, hogy ilyen szinten gáz az önbecsülésed, hogy nem röhögve lesz.arsz egy ilyen kommentet, hanem képet kérsz (kisebbrendűségi érzésből), illetve arra számítva, hogy a személyeskedő beszólással bealázol mások előtt. És EZ az igazi, belső csúnyaság.
2012. aug. 1. 18:47
 12/28 anonim ***** válasza:

Hellrider

rendes vagy de semmit nem érsz el vele attól nem leszünk szebbek.

2012. aug. 1. 18:47
 13/28 anonim ***** válasza:
ja, először is küldjél képet, másodszor meg akármilyen csúnya vagy, ha adsz magadra és foglalkozol a külsőddel, akkor nem leszel annyira csúnya. Én legalábbis ezért járok rendszeresen fodrászhoz, próbálok normálisan öltözni alkatomhoz illően és sminkelek.
2012. aug. 1. 18:48
 14/28 anonim ***** válasza:
37%

Foglalkozz magaddal. Mitől vagy csúnya? Kövér vagy? Csúnya a bőröd? Csúnya a hajad? Előnytelenül öltözöl?

A fentiek közül melyiket nem lehet változtatni? Mindenkiből ki lehet hozni MINIMUM egy erős közepest, de általában még többet is. :)

2012. aug. 1. 18:48
 15/28 anonim ***** válasza:
74%

4. vagyok

Nem azt írtam, hogy szép vagyok (inkább átlagos, de igényes és ápolt), hanem hogy elégedett vagyok magammal nagyjából, és ez a lényeg. A párom is gyönyörűnek tart, más emberekkel meg nem foglalkozom, mert tök felesleges, úgyse felelhetek meg mindenkinek.

Minek mutatnék képet?

2012. aug. 1. 18:49
 16/28 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, nem is én vagyok a negyedik :D :D

Akkor tárgytalan, amit az előbb írtam :D

2012. aug. 1. 18:50
 17/28 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszoló,csupán kíváncsi voltam,hogy nézel ki,ebbe szerintem semmi rosszindulat nem volt,de ha így látod,akkor sajnálom. De az írásod alapján te biztos vagy abban,hogy csodás ember vagy,amivel semmi baj nincs,de kérlek szépen drága,másokat ne sértegess! :)
2012. aug. 1. 18:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Ez az igazi 4.válaszolónak tart,előző,nem neked,nyugi.:)
2012. aug. 1. 18:51
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Ne magyarázkodj. Egy félmondattal se írtam sehol sajátmagamról, és még csak rólad sem. Úgyhogy, ezt bizony te vetted alaposan magadra a rossz önértékelésed okán, és ez a fő probléma, nem az hogy a külsődet milyennek tartod.
2012. aug. 1. 18:52
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
hát igen sajna a mai világban senkinek nem kell még az átlagos kinézetű fiú/lány sem, mindenki el van szállva magától és sajnos pont azok akik többet képzelnek magukról mint amennyit érnek de mégis "sztárok" ezt a lányokra értettem, de akinek nem inge nem veszi magára
2012. aug. 1. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!