Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit tehet az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tehet az, aki csúnyának született?

Figyelt kérdés

Itt írja mindenki,hogy a csúnya emberek önzőek,nem kedvesek,mert az önbizalmuk romokban hever stb.. Na de kérdem én:mivel több az az ember,aki szép?

Nem vagyok szép lány,nem is volt barátom,most akkor ássam el magam,és ne legyek boldog,mert megrontom a világot a csúnyaságommal?

2012. aug. 1. 18:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mit tehet?

Ha megteheted milliókat költesz a külsődre,különböző plasztikai beavatkozásokra illetve kozmetikai kezelésekre,sminkre,krémekre stb.

Valódi szépség sosem leszel(nézd meg a plasztikfüggő szétoperált sztárokat)de jól fogsz kinézni,és sikeres lehetsz.Lehet hogy majd valaki beleszeret a tökéletes orrodba vagy szádba,a feszes fenekedbe vagy melledbe,de te attól még tudni fogod hogy mindent egy ügyes orvosnak köszönhetsz.

Valószínűleg neked sincs erre pénzed.

Én nem hiszem hogy csúnya lennél,mindenkin lehet segíteni előnyös ruhával,kevés sminkkel stb.Bár klasszikus szépség sosem lesz belőled,de magadat el tudod fogadni úgy,ha jobban adsz magadra.

Emiatt ne legyél elkeseredve

Általában a kevésbé szebbek arra büszkék hogy az eszükkel érvényesülnek(tény,hogy a szebbeknek több a kiskapu az élet nevű játékban,de hidd el nekik se tálcán kínálják a szerencsét)

Küldhetsz képet amúgy.

2012. aug. 1. 18:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
na vajon kit sértettem meg az ártalmatlan hozzászólásommal, megmondaná aki lepontozott?
2012. aug. 1. 18:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:akkor kérlek küldj privátot,és küldök képet.:) Valamint írd meg,hogy hova valósi vagy stb..:)
2012. aug. 1. 18:59
 24/28 A kérdező kommentje:
Vagyis most már nem utolsó,hanem:18.57-es.:)
2012. aug. 1. 19:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék mitől tartod magad csúnyának
2012. aug. 1. 19:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Én sosem tartottam magam szépnek, valaki igen, sokan nem. Nem attól lettek barátaim, barátnőim, mert tetszettem valakinek, és végképp nem azért maradtak mellettem. Vagy akár aki belém szeretett, nem azzal tartottam magam mellett. Próbálj meg az egyéniségeddel hódítani, a humor nagyon lényeges a barátoknál is, és a szerelemnél is. Sokkal jobban érzik magukat az emberek egy csúnya, de jó kedvű ember mellett, mint egy szebb, de savanyúnál! Ne érdekeljen, hogy ki milyennek gondol messziről, a szépség múlandó... Akkor te hódíts valami mással ;)
2012. aug. 1. 19:08
 27/28 anonim ***** válasza:

Biztos vagyokok benne, hogy valakinek tetszel.

Az előnyős adottságaidat kell kihangsúlyozni,

ennyi a lényeg. Amúgy kíváncsi lennék, hogy te csak bebeszéled-e magadnak, hogy nem vagy szép.

Ha küldenél képet, könnyebb lenne eldönteni. :)

2012. aug. 1. 19:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen valahol érződik hogy szánalmas.
2012. aug. 1. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!