Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tehet az, aki csúnyának született?
Itt írja mindenki,hogy a csúnya emberek önzőek,nem kedvesek,mert az önbizalmuk romokban hever stb.. Na de kérdem én:mivel több az az ember,aki szép?
Nem vagyok szép lány,nem is volt barátom,most akkor ássam el magam,és ne legyek boldog,mert megrontom a világot a csúnyaságommal?
Mit tehet?
Ha megteheted milliókat költesz a külsődre,különböző plasztikai beavatkozásokra illetve kozmetikai kezelésekre,sminkre,krémekre stb.
Valódi szépség sosem leszel(nézd meg a plasztikfüggő szétoperált sztárokat)de jól fogsz kinézni,és sikeres lehetsz.Lehet hogy majd valaki beleszeret a tökéletes orrodba vagy szádba,a feszes fenekedbe vagy melledbe,de te attól még tudni fogod hogy mindent egy ügyes orvosnak köszönhetsz.
Valószínűleg neked sincs erre pénzed.
Én nem hiszem hogy csúnya lennél,mindenkin lehet segíteni előnyös ruhával,kevés sminkkel stb.Bár klasszikus szépség sosem lesz belőled,de magadat el tudod fogadni úgy,ha jobban adsz magadra.
Emiatt ne legyél elkeseredve
Általában a kevésbé szebbek arra büszkék hogy az eszükkel érvényesülnek(tény,hogy a szebbeknek több a kiskapu az élet nevű játékban,de hidd el nekik se tálcán kínálják a szerencsét)
Küldhetsz képet amúgy.
Biztos vagyokok benne, hogy valakinek tetszel.
Az előnyős adottságaidat kell kihangsúlyozni,
ennyi a lényeg. Amúgy kíváncsi lennék, hogy te csak bebeszéled-e magadnak, hogy nem vagy szép.
Ha küldenél képet, könnyebb lenne eldönteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!