Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak négy éve tetszettem, akkor van rá esély, hogy még ma is tetszem neki?
Egyik sem :(
Mondjuk nem olyan rég jött velem szemben az utcán (haverommal voltam),elkezdte a mobilját nézni, rám se hederített...
Az #1 biztos nem lány.
4 év hosszú idő, ha csak plátói volt, akkor az elmúlik, de ki tudja, nála kéne próbálkozni és kiderülne.
A vonzalom az vagy van, vagy nincs. Ha alapból megvan a vonzalom köztetek, az nem fog elmúlni, illetve ahol tűz volt, mindig lesz parázs. Nem mondom, hogy ugyanúgy akar téged, szerintem már le is mondott rólad, de ha sikerül beszélned vele, újra lángolhat a tűz.
19/L
Attól, hogy valami plátói, még lehet tartós. Én 5 évig voltam beleesve valakibe :))
Szerintem írj rá, beszélgess el vele és meglátod, hogy is áll a helyzet :)
szia! ha valaha tetszettél neki, biztosan tetszel még mindig. négy év nem nagy idő ám... azt írod, élőben nem beszélgettetek, akkor esetleg virtuálisan? szerintem menj el egy buliba, ahol ő is ott lesz, menj oda hozzá nyugodtan, neked is biztosan jobb lenne, ha tudnád, hogy állnak a dolgok.
huszonéves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!