Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tehetnék annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tehetnék annyira nyomaszt és bánt egyben. Hogy is felejthetném el?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy hülyeséget csináltam, de csak az én szívemet keserítem meg. Egy buli folyamán megcsókoltam a legjobb barátnőm vőlegényét. Megtörtént megtörtént de azt hittem akkor hogy csak azért mert nagyon ittas voltam, de eltelt egy hónap és még mindig arra a csókra gondolok nem tudom kiverni őt a fejemből bármikor találkozunk csak arra gondolok, hogy vele szeretnék lenni. Annyira undorító és gusztustalan embernek érzem magam hogy legszívesebben leköpném magam, de mit tehetnék az érzéseimmel? Annyira fáj
2016. jan. 10. 13:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Azóta beszéltetek? Neki mi a véleménye erről? Ha ő a barátnőddel akar lenni, és az egész csak véletlen volt, akkor döntsd el magadban, hogy nem érdekel, és kész. Felesleges bűntudatot érezni.
2016. jan. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!