Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el életem szerelmét? Tökéletesnek látom még szakítás után is. Azóta lett egy új kapcsolatom és exem is megmondta hogy esélyem sincs. Próbáljak jobbat találni? Azt nem is tudom hol. Nem tudom mit tegyek
Az a baj, hogy te még mindig a múltban élsz, képtelen vagy elfelejteni az exedet és emiatt képtelen vagy új életet kezdeni. Emészted magad, de teljesen feleslegesen!
Fogadd el, hogy annak a kapcsolatnak vége, soha nem kezdődhet újra!
Ha jó lett volna, akkor nem is ért volna véget!
Nem tudom, hogy a szakításotok óta mennyi idő telt el, és hogy meddig voltatok együtt, de az idő tényleg segíteni fog elfelejteni őt, feltéve, ha te is el akarod őt felejteni és új életet akarsz kezdeni!
Egyébként már nem az életed szerelme, mert már nem vagytok együtt!
A te döntésed alapján alakul az életed:
1. vagy emészted továbbra is magad, mint most és még jó sokáig boldogtalan leszel
2. vagy abbahagyod a búslakodást, elmész szórakozni, új életet kezdeni, és keress magadnak egy új párt, akivel boldog lehetsz.
A döntés, hogy melyiket választod, csak rajtad múlik. :)
Ez sok mindentől függ! Te hibáztál? Te szakitottál vele?
Ha igen, és szereted, szerintem hivd fel. Egy probát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!