Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Borzasztóan érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan érzem magam emiatt, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Helyzet: Én 22 éves lány vagyok, ő 40 éves férfi. Kollégák vagyunk. Én két éve dolgozom a cégnél, ő 10 éve. Nagyon kedvelem mint embert, a cégnél a legnormálisabbnak tartom. Mindenről lehet vele beszélgetni, igazán én szeretem a tőlem idősebbek társaságát, mivel több élettapasztalatuk van, amit megosztanak velem, tanulok tőlük. Pár hete közölte velem, hogy szeretne velem találkozni, de nem a munkahelyen. Én nemet mondtam. Írt egy sms-t amiben közölte, hogy "szeretlek, ezt akartam mondani.." Nem válaszoltam... A melóhelyen aztán ment minden tovább, nem hoztam fel, de ő sem a témát (hála istennek). Én ezt teljes mértékben elutasítottam. Tegnap viszont nagyon bunkó volt velem, én el is kerültem a társaságát, majd felhívott hogy ne haragudjak rá, bocsánatot kért, azt mondta tanácsot kért valakitől, az ő "szerelmi ügyében", és azt tanácsolták neki, hogy kerüljön engem, mivel csak így léphet túl rajtam. Velem álmodik, és sok gondját elfeledtettem vele, szimplán a jelenlétemmel. Valamint március közepétől elmegy a cégtől: miattam! Én nem szeretnék tőle semmit sem, csakhát lelkiismeret furdalásom fogott el, amiért miattam akar felmondani. És azt őszintén sajnálom, hogy nem szeretne velem beszélni sem... Erről csak ketten tudunk. Elnézést, ha hosszúra sikeredett.
2016. márc. 1. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:

( )

(oo)

)\.-----/(O O)

# ; / u

( . |} )

|/ `.;|/;

" " "

Moooooooooooooooooooooooooo

2016. márc. 1. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy te mit gondolsz róla, és hogy köztetek nem lesz több mint munkatársi ismerettség.

Szerintem ez neki is segít a feldolgozásban.

Amúgy szerintem ez becsülendő ha felmond azért, hogy jobb legyen.

Téged meg azért becsüllek, mert végre valaki aki nem egy sokkal idősebb férfival akar kapcsolatot.

23/F

2016. márc. 1. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne vedd komolyan. Semmi nem történt köztetek és szeretleket írt sms-ben. Ezzel több probléma van, de párat felsorolok:

1. nem ismered munkahelyen kívül és nem is találkoztatok azon kívül (de heteket,hónapokat kellene együtt lenni egy szerelmi vallomáshoz és nem melóba!)

2. sms-ben szerelmet vallani gyökérség(pláne, hogy CSAK kollégák vagytok), ezért se vedd komolyan. 40 éves létére, ennyit tud, de az is lehet félrenyomta az sms-t, sőt valószínű körsms volt,másnak is elküldte.

3. nem miattad megy el, kicsit fura, hogy ilyen hamar talált új munkát,nem? :) ne legyél már naív! valószínűleg régóta nézegette az állásokat,lehet befűzött más kislányt és most jobb,ha megy(sose tudhatod)

4. Iszonyú manipulatív,amiket mondott neked.

Amúgy ne sajnáld,pikkpakk lesz más állása, sok munkatapasztalata van, neked fontosabb, hogy most építsd a karriered és ne pazarold rá,amíg kollégák vagytok!

Majd ha nem lesztek kollégák,akkor írhatsz neki sms-t, hogy áll-e még, hogy találkozna veled,és majd meglátod,milyen egy 40 évessel.

2016. márc. 1. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi, de nem akarom tudni, hogy milyen egy 40 évessel.
2016. márc. 1. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell lelkiismeret furdalást érezned. Nem te tehetsz erről az egészről, te végig egyértelmű voltál vele.
2016. márc. 1. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként még mindig hívosgat..valamint még mindig a cégnél dolgozik
2016. márc. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!