Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok szerethető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szerethető?

Figyelt kérdés

A páromról kiderult, hogy nem szerelmes belém, csak nagyon szeret, szerinte a szerelem felesleges, az a fontos, hogy velem lehet jövőt tervezni. De nekem ez úgy fáj, mert annyira igyekeztem, hogy megszeressen.

Előtte sem volt belém szerelmes egyik exem sem. Általában csak ideiglenes barátnő voltam, mert kényelmes volt velem.

Most ezen agyalok, hogy én tényleg nem vagyok szerethető lény. Ez létezhet?

2020. jún. 17. 07:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne bolondozz, mindenkit lehet szeretni, csak te nem a megfelelő emberrel vagy. Azt kell kitalálnod, h megalkuszol egy lityi-lötyi kapcsolattal vagy keresed a kölcsönös szerelmet.

Előbbi esetben nem leszel egyedül, de boldog se nagyon.

Utóbbinál van esély a hatalmas boldogságra, de arra is, h hónapokig, vagy évekig egyedül leszel.

Én nem félek a magánytól, és nem szeretem a középszerű dolgokat, így inkább türelmes vagyok.

2020. jún. 17. 07:52
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Szeret téged.
2020. jún. 17. 07:56
 3/23 anonim ***** válasza:
60%

Úristen kérdező, mondatértelmezésed a béka s..gge alatt van.

Azt mondta, hogy szeret téged. Akkor ez mit jelent?

Segítek, mert buta vagy: azt jelenti, hogy szerethető vagy.

2020. jún. 17. 08:01
 4/23 anonim ***** válasza:
38%
Én se szerelemmel szeretem a páromat, viszont van egy másfajta szeretet. Én másként szeretem őt, de nagyon. A szerelem úgyis csak néhány hónapig tart. És sok párnál amikor csillapodik a szerelem érzése, akkor dől el, hogy valójában szeretik-e egymást, vagy átvált az egész gyűlölködésbe, szakításba.
2020. jún. 17. 08:02
 5/23 A kérdező kommentje:

Rosszul fejeztwm ki magamat: úgy értem hogy én nem vagyok szerelemmel szerethető nő.

Amúgy egészen pintosan azt mondta, hogy érez szeretetet irántam, de ez nem olyan szerelem, amiről a költők meg írók regélnek.

2020. jún. 17. 08:05
 6/23 anonim ***** válasza:
72%

Most őszintén kérdező? Miben lenne más az életed, ha szerelmes lenne beléd? Ugyanúgy élnétek, mint most nem? Elmondom neked, hogy a férjemmel már mi sem érezzük egymás iránt azt a lángoló valamit, pár hónappal az ismerkedésünk után múlhatott el. Természetes, hogy egy idő után elmúlik. De együtt maradtunk, mert nekünk együtt kell lennünk, mert szeretjük egymást. Közösek a terveink, az álmaink, rajongunk a másik személyiségéért, büszkék vagyunk a másikra, vonzódunk is egymáshoz testileg. Ha ezt mégis szerelemnek lehet nevezni akkor az, de nekem hóttmindegy minek nevezzük. Boldog vagyok.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha te így is elégedett vagy az életeddel mit számít, hogy szerelem e vagy nem? Ha szerelmes lenne úgyis elmúlik. A te szerelmed is elmúlik.

Komolyan nekünk nőknek muszáj csinálni problémát, ha nincs is?? :D

2020. jún. 17. 08:17
 7/23 A kérdező kommentje:
Persze ezek nálunk is megvannak és persze, hogy jó így, csak én nem vonzódok hozzá, mert érzem, hogy nem szeret nőként és emiatt én sem érzem magamat nőnek.
2020. jún. 17. 08:25
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
6 vagyok. Nem miatta kell nőnek lenned, hanem magad miatt.
2020. jún. 17. 08:27
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
6. Engem is pont emiatt dobott egy fiú, mert nem érez szerelmet irántam. Egyébként ezt a kérdést én magam is írhattam volna. :D
2020. jún. 17. 08:45
 10/23 anonim ***** válasza:
47%

Megint egy ilyen ábrándos dolgokat kereső nő. Ez a szerelem a mániátok. Nem számít, hogy tök jó minden a pasival, kedves, figyelmes, megbízható, őszinte, ragaszkodó, nem csal, nem ver, jó a szex, de mivel nem szerelmes így kuka.

Volt már ilyenben részem. Egy rossz szavunk nem volt, soha nem veszekedtünk, minden jó volt, de mivel nem volt szerelem, így szakított. Azóta is a szerelmet keresi, de folyamatosan átverik (én nem hazudtam egy percig sem neki), kihasználják, egyebek. Xd Nők...

2020. jún. 17. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!