Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nemrég szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég szakított velem,sok volt az elmúlt időben a vita.Csodás szerelem volt ez..kedden még ölelt imádott ,ez is már szakítás után volt,aztán pénteken már azt mondta nem szeret. Ez hogy lehet ?

Figyelt kérdés

Hétfőn szakítottunk,de utána minden nap találkoztunk,imádott szeretett,azt mondta megoldjuk,aztán pénteken egyszer csak azt mondta hogy már nem szeret, bűntudata van,rosszul érzi magát.

Aznap este elment bulizni,2 napon át bulizott,ha írtam nem olvasta el,ha hívtam nem vette fel.

Az oldalait tele tette képekkel hogy milyen jót bulizik, ölelgetik a lányok a bandából,és hasonlóak.

Azt mondja nem tudja hogy valaha elfogja e felejteni,amit a vita hevében mondtam neki.

És hogy nem szeret.Egyik napról a másikra.

Irigylèsre méltó kapcsolat volt ez,hatalmas boldogság,és most hirtelen ez.

Mit tegyek?

Miért csinálja ezt ?

Holnap együtt ebédelünk,én kértem ezt a találkozót, ő azonnal igent mondott,de félek csak szakítani akar .

Rettentően félek 😞

2020. jún. 1. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

És mi fog történni?

Életed végéig reménykedsz majd és várni fogsz rá? Aztán szépen lassan elsorvadsz? És minden nap sírdogálni fogsz meg szomorkodni...életed hátralevő részében?

Ne légy már ennyire naiv és vak.

Ezek az érzések nem 1 nap alatt alakulnak ki hipp hopp a semmiből, benne már régóta érett ez a szakítás.

Ennek annyi, kissé vak voltál. Szerelem...ja egykor az volt. A te részedről biztos, és mivel a sűrű erdőtől nem láttad a tisztást így azt láttad, hogy ő is fülig szerelmes beléd.

2020. jún. 1. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszed, hogy az évek alatt amennyit szopattad, azt most mind elfelejti, mert egy hét alatt "változtál"? Be vagy szarva, mert leesett, tényleg otthagy, mert bunkó beszéltél vele. Legközelebb egy másik kapcsolatban, talán majd normálisan beszélsz a pároddal és nem lesz ilyen, de ennek úgy néz ki, már lőttek kérdező.
2020. jún. 1. 14:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem évekig bántam vele így,ez az elmúlt durván 2 hónap volt ,abból is talán az utóbbi 2 hét

Azt gondolom,hogy a megcsalás nem megbocsátható, de az,amit tettem,igen.

És tudom,hogy szeret,és igenis szerelmes,mert kedden este itt sírunk együtt hogy mennyire szeret de ha nem költözik el,akkor továbbra is így fogok vele viselkedni.

Azért neki is voltak hibái,én is mindent elnéztem,és belátom,mit tettem.

Néhányan anoniman olyan válaszokat tudtok adni,hogy az már fáj.

Magam is tudom hogy bunkó voltam,jól tudom, mit tettem

Tanács kellene,nem kioktatás,de látom rossz helyen kérdezek.

2020. jún. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!