Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nemrég szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég szakított velem,sok volt az elmúlt időben a vita.Csodás szerelem volt ez..kedden még ölelt imádott ,ez is már szakítás után volt,aztán pénteken már azt mondta nem szeret. Ez hogy lehet ?

Figyelt kérdés

Hétfőn szakítottunk,de utána minden nap találkoztunk,imádott szeretett,azt mondta megoldjuk,aztán pénteken egyszer csak azt mondta hogy már nem szeret, bűntudata van,rosszul érzi magát.

Aznap este elment bulizni,2 napon át bulizott,ha írtam nem olvasta el,ha hívtam nem vette fel.

Az oldalait tele tette képekkel hogy milyen jót bulizik, ölelgetik a lányok a bandából,és hasonlóak.

Azt mondja nem tudja hogy valaha elfogja e felejteni,amit a vita hevében mondtam neki.

És hogy nem szeret.Egyik napról a másikra.

Irigylèsre méltó kapcsolat volt ez,hatalmas boldogság,és most hirtelen ez.

Mit tegyek?

Miért csinálja ezt ?

Holnap együtt ebédelünk,én kértem ezt a találkozót, ő azonnal igent mondott,de félek csak szakítani akar .

Rettentően félek 😞

2020. jún. 1. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd hogy hülyére vegyenek. Miert mentek ebedelni? Igy ennek sosem lesz vege és ezzel csak magadnak artasz
2020. jún. 1. 13:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szerelem lehetett, ha 3 nap elég volt, hogy elmúljon... Tényleg ennyire naiv a legtöbb ember?
2020. jún. 1. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtál neki a vita közben?
2020. jún. 1. 13:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát ezaz,hogy hirtelen pénteken már nem szeret.

Én amennyire ismerem ,ez inkább arról szólt hogy bűntudat nélkül mehessen bulizni,mert sosem töltött fel buliról képeket,most meg mindenhová tette ki őket.

Nyilván így akart féltékennyè tenni...bántani.

Én kértem a találkozót,hogy tudjunk beszélni.Megírtam neki,hogy már soha többé nem fogok vele veszekedni,és minden újra jó lesz,ha úgy érzi van remény,akkor talizzunk.

A menyasszonya vagyok,eljegyzés sem lett felbontva,csak ekkor között tőlem.

2020. jún. 1. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem erősséged az érzelmi kommunikáció és annak megértése. Eleve nem volt minden rendben és ő lapozott. Ennyi.
2020. jún. 1. 13:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Cinikus voltam olyankor és bunkó.

Kb olyanokat mondtam hogy undorító hogy nem akarsz sexelni velem,vagy hogy szánalmas vagy,meg inkább b..ogattam hogy vegyen már észre foglalkozzon velem.

A stílus ahogy ilyenkor beszéltem vele az volt a gáz.

Most akkor vagy soha nem is szeretett igazán,vagy most bántani akar mert a saját sebeit nyalogatja.

Elköltözött tőlem,kedden azt mondta keresünk lakást,aztán hirtelen pénteken váltott ekkorát,mert délben mondta a telefonban hogy szeret,aztán azt írta hogy bűntudata van,mert már nem szerelmes.

Azóta nem is nagyon ír,amíg 2 napig bulizott nem tudtam elérni,aztán tegnap délután írt én írtam hogy hogyan képzelem el viták és gond nélkül a kapcsolatot ezek után,és ha ő is így gondolja holnap találkozzunk.

Azt írta a sors eldönti mi legyen,és hogy aranyos volt a levél és találkozzunk holnap

Én csak egy kávét szerettem volna,ő már ebédelni is szeretne.

2020. jún. 1. 13:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom mi az az érzelmi kommunikáció,de egyébként nem voltak problémák.

Max annyi hogy én nem szerettem hogy bulizni jár,szerettem ellenőrizni hol van mit csinál.

De ez sajnos az unalom miatt volt.

Már megértettem hogy a rengeteg munka mellett neki is szüksége volt menni,élni, szórakozni.

De mivel én unatkoztam,így nekem ő volt az egyetlen szórakozás.

Ezt már megértettem és változtattam,nem is zaklatom most,nem keresem,én holnap is azért szeretnék találkozni vele hogy elmondjam ezt neki.

Nagyon szeretem őt ,és tőle is annyi jót és szeretet kaptam ,hogy erről csak álmodik az ember.

Nem szeretném elveszíteni...kérlek ne bunkó kommenteket írjatok,mert tudom,hogy hibáztam.

Nem néz hülyének,miért nézne annak?

Tudom,hogy szeret,de nagyon haragszik,mert beszabályoztam és ő ezt gyűlöli.

De megértettem és szívből mondom,hogy most zavart hogy buliban volt egész hétvégén.

Ha neki ez a jó,tegye.

Szeretem nagyon

2020. jún. 1. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Tovább akar lépni, nyilván nem lehet egyik napról a másikra kiszeretni a másikbol de ha mar elhatarozta hogy szakitani akar akkor nem akarja hogy egy jol eltoltott nap utan megvaltoztassa a véleményét

Haverjai meg segítik feldolgozni a szakitast es nyilvan maga dolgat sem neheziti meg azzal hogy keres teged

2020. jún. 1. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen besokallt, most lett tele a pohár. Azért is ment el bulizni, hogy tomboljon egy kicsit végre felelősségre vonás nélkül.

Kiszagolta a szabadságot, nem biztos, hogy újra kötöttséget akar.

2020. jún. 1. 13:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is azért volt ez a hétvége is hogy jól kitombolja magát anélkül,hogy bárki mondaná, hogy ekkor és akkor legyél otthon,vagy lenne valaki,aki szobályozza.

Én ezt maximálisan meg is értem,és még pénteken én mondtam neki hogy menjen el a buliba, ő azt mondta fáradt.

Aztán hirtelen eltűnt és azóta azt hajtja hogy nem tudja hogy ezt még bírja e nekem bocsátani.

Szerintem inkább úgy van vele hogy kièli magát,aztán majd visszajön.

De írtam neki tegnap hogy ezt mellettem is megteheti.

Nem akarom őt beszabályozni,élni és élni hagyni ,ezt értettem meg a szakítás alatt.

Én most szerdán elutazok 3 hétre.

Eddig úgy volt megbeszélve,hogy ezt a 3 hetet meghagyjuk magunknak,és meglátjuk mit érzünk a külön töltött idő alatt..

Én annyit szeretnék,hogy értse meg,hogy érte képes voltam változtatni.A régi önmagam hisztizett, tombolt volna hogy ő elment buliba miközben nekem azt mondta nem fog.

Én örültem hogy elment ,és bizony azok alapján amiket kiposztolt,igenis tudom, hogy nekem akarja mutatni hogy mennyire boldog,mennyire jó neki.

Ismerem.

Mi elég régóta ismerjük egymást,de egy pár egy éve vagyunk,fél éve jegyben.

Tudom,hogy csúnya dolog volt amit csináltam,csúnyán beszéltem vele néha,de ha én képes vagyok változni,és már most változtam,akkor ne dobjuk el azt ezért,mert tudom,hogy mi tényleg egymásnak vagyunk teremtve.

2020. jún. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!