Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nem inkabb szerelem mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem inkabb szerelem mint “kaland”?

Figyelt kérdés

Allitasa szerint nem akar komoly kapcsolatot megis ugy viselkedik. Ha rakerdezek tovabbra is ezt mondja. De leirnam miket csinal kivancsi vagyok mi a velemenyetekre:

- reggel amikor ott aludtam nala megolelt es azt mondta hogy ezek a legjobb pillanatok az eletben

- orakra felszokott hivni telefonon, vagy az esetek nagy tobbsegeben o keres

- hetente 2 szer tuti talalkozunk (de akkor egyutt is alszunk)

- bemutatott a baratainak

- elhivott keresztelore (egymas mellett ultunk es folyamatosan igy a keze az en szekemen volt, mintha atolelt volna, vagy volt mikor alltam o meg odajott es hatulrol megolelt) egyebkent a szulei is ott voltak es az egesz csalad

- ha szexelunk kb csak azon van hogy nekem mi a jo/ mit szeretnek

- kaptam tole viragot

- mar az anyukajanak a baratainak is bemutatott

- ha filmezunk vegig simogatja a karom/hatam, puszilgat

De ha rakerdezek, hogy egyutt vagyunk e vagy mit szeretne, “nem akar komoly kapcsolatot”

Nincs mas rajtam kivul, elottem nyomkodja a telefonjat es nyilvan latom kivel beszel. Csak a barataival/ csaladjaval.

2020. jún. 1. 08:40
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Hát hogy mondjam lehet azt mondja nem akar komoly kapcsolatot, de nem tudja, hogy igazából mit csináljon. Ha bemutat téged a barátainak az jót jelent, mert büszke rád és dicsekedni akar veled!

2020. jún. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!