Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit valasztanatok inkább párnak? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Olyat, akivel nagyon hasonlitotok, összhangban vagytok, szavak nélkül is értitek egymást, vagy pedig az tetszik jobban nektek, ha ellentétek vagytok és kölcsönösen tanulhattok egymástól valamit, meg akkor is, ha az ellentétek miatt néha óriási vitaitok vannak..?2020. márc. 3. 19:52
2/14 anonim válasza:
Hát azért az összhang hosszú távon jobb, az ellentétek kifognak ütközni későbbiekben és csúnya vége lesz,
4/14 anonim válasza:
Én mindig csak azt választottam, akit szerettem és ő is viszonozta. Pont ezért, nem is igen voltak vitáim egyik párommal sem.
5/14 anonim válasza:
Ha az olyan fontos dolgokban, mint értékrend, célok, tervek egyetértünk (pl mindketten monogámok vagyunk, mindketten hosszú távra tervezünk egymással, mindketten szeretnénk családot), a lényegtelen apróságokban pedig különbözünk. A fontos dolgokban én nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni és ezt mástól sem várom el, de az már baromi unalmas lenne, ha kb ugyanaz az ember lennénk két testben. Nem olyan különbségek miatt fog tönkremenni a kapcsolat, hogy én a rockzenét szeretem, ő meg a komolyzenét, szerintem tök jó, ha ilyemikben különbözünk, mert tudunk egymásnak újat mutatni, megvitathatjuk a dolgokat, stb.
6/14 anonim válasza:
Ha már választani kell, akkor baj van.
Nem lenne szükség ilyen kérdésre, ha az egyik ténylegesen kellene neked.
7/14 anonim válasza:
Te vagy az a csaj, aki kiírta kérdésben, hogy 8-an udvarolnak neki egyszerre?
8/14 A kérdező kommentje:
#7 nem én írtam ki :D de ez egyáltalán hogy jön az én kerdesemhez vagy hogy kapcsoltad ide? :D
2020. márc. 3. 20:29
9/14 anonim válasza:
Csak volt egy ilyen kérdés is itt egy pár napja.
10/14 A kérdező kommentje:
Örülnék ha egyszerre 8 pasinak bejonnek... :D jól menne.
2020. márc. 3. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!