Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választanátok párnak mellétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanátok párnak mellétek egy olyan embert, aki ilyen ideológiával rendelkezik az anyagiakról?

Figyelt kérdés
Szerinte a pénznek annyi az értéke, amennyire az emberek hiszik, hogy van. Próbálja minél jobban kivonni magát a fogyasztói társadalomból, ő csak annyi pénzt akar megkeresni, ami az alapvető szükségleteket fenntarrja. Inkább az önnfentartás mellett teszi le a voksát, van egy kis kertje és ott gazdálkodik, a család szükségleteinek a részét az ottani terméssel szeretné kielégíteni. Nem érti, hogy az emberek miért hajkurásszák a pénzt, mert úgy van vele, hogy az igazán jó dolgok többsége vagy ingyenes vagy csekély összegbe kerül. Nem boldogítják a tárgyi javak.
2016. júl. 12. 15:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez nagyon jó. Te azon filózol, hogy kikosarazod?
2016. júl. 12. 15:39
 2/21 anonim ***** válasza:
56%

Még szép, hogy választanék. Teljesen egyetértek a gondolkodásmódjával.

24/l

2016. júl. 12. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

részben egyetértek vele, de teljes mértékben nem tudnék vele azonosulni, én modernebb gondolkodású vagyok, szakmám miatt is szükség van eszközökre...

elég sok kompromisszumot kellene kötni mind2 félnek, szerintem velem nem illene össze...

23F

2016. júl. 12. 15:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, választanék simán
2016. júl. 12. 15:43
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Kizárt.
2016. júl. 12. 15:43
 6/21 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Igen, választanék...Sőt pont ilyet is választottam feleségül,mivel én magam is pontosan ezeket az elveket szoktam a magaménak érezni mindig...
2016. júl. 12. 15:48
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos én sem tudnék azonosulni vele, attól függetlenül hogy becsülném ezért a hozzáállásért és felfogásért, főleg ha neki ez kielégítő és teljesen megfelelő.

Közgazdászként nehezen tudok elvonatkoztatni mind a fogyasztói társadalmi szereptől, mind pedig a pénzügyi szférától.

2016. júl. 12. 15:49
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Bár mindenki így gondolkodna!
2016. júl. 12. 15:51
 9/21 cukilányka 0.0 ***** válasza:
11%
Nem. :D
2016. júl. 12. 15:51
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem!

Amikor majd fogászati műtétre kerül a sor, a tb meg nem fogja fizetni és a magán fogorvos az arcodba vágja, hogy 70e... meglátjuk mire lesz elég az otthoni gazdálkodás...

2016. júl. 12. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!