Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanátok párnak mellétek egy olyan embert, aki ilyen ideológiával rendelkezik az anyagiakról?
Még szép, hogy választanék. Teljesen egyetértek a gondolkodásmódjával.
24/l
részben egyetértek vele, de teljes mértékben nem tudnék vele azonosulni, én modernebb gondolkodású vagyok, szakmám miatt is szükség van eszközökre...
elég sok kompromisszumot kellene kötni mind2 félnek, szerintem velem nem illene össze...
23F
Sajnos én sem tudnék azonosulni vele, attól függetlenül hogy becsülném ezért a hozzáállásért és felfogásért, főleg ha neki ez kielégítő és teljesen megfelelő.
Közgazdászként nehezen tudok elvonatkoztatni mind a fogyasztói társadalmi szereptől, mind pedig a pénzügyi szférától.
Nem!
Amikor majd fogászati műtétre kerül a sor, a tb meg nem fogja fizetni és a magán fogorvos az arcodba vágja, hogy 70e... meglátjuk mire lesz elég az otthoni gazdálkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!