Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiket választanátok?
A. Afrikai, fekete,185 magas, izmos, megnyerő, jól táncol, elég együgyű (70-es IQ), nincs humora
B. Magyar, fehér,173 magas, átlagos, tanult, jó a humora, nem tud táncolni, nem is szeret
C. Koreai, 166 magas, vékony, tanult, alázatos, nincs humora, szorgalmas, merev, nem tud táncolni, de szeret
D. Olasz, fehér, 170 magas, átlagos, nagyon megnyerő, flegma, felszínes, lusta, találékony, hízelgő, jó táncos, kicsit buta és humortalan
Muszáj választani, mert mondjuk az életetek múlik rajta.
Oke, de remelem a baratom tudja hogy az eletem mulik rajta :o
(Remelem nem minddel kavarsz egyszerre)
A: Semikepp, inkabb lenne csunya es okos, vagy legalabb humoros.
B: Ki valasztana olyat aki nem szereti?
C: egy-ket centivel alacsonyabb nalam, de ha ot nem zavarna, engem sem :) Persze attol meg hogy o szeret, nem biztos hogy ot valasztanam, csak ha en is szeretem.
D: meg egy buta? Hol ismerkedsz? :D Semmikepp, buta es humortalan... felszinest meg sem kerdezem hogy erted :D
Korea win.
Mi ez a baromság? :D
Ennyiből természetesen a B-t mondom, de szerintem ember nincs, aki mást választana, szóval nem sok értelme van a kérdésnek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!