Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiket választanátok?
Számomra egyértelmű, hogy az első. 19 éves szűz lány vagyok, és én is inkább vártam/várok, minthogy olyannal legyek, akit nem szeretek.
Nem ítélem el a második opciót sem, de távol tartanám magam tőle.
Van egy harmadik lehetőség, az hogy elmész prostihoz 1-2x max és nem mondod el soha senkinek a dolgot.
így szűz sem leszel, minimális tapasztalatod is lesz (legalább bátorság és önbizalom szintjén) és prostizni sem voltál. Egy régi kapcsolatodban vesztetted el, senkire nem tartozik a dolog.
A prostik eü igazolással tisztábbak mint itt néhány írogató, mert miért is járna STD szűrésre egy bulizgató csaj, akit néha-néha megkettyintenek egyéjszakásban, vagy cserélgeti gyakrabban a barátait.
Szóval én a 3. lehetőségre szavazok. A szüzesség is pont olyan stigma mint a prosti, csak a nők mondják hogy nem így van. Hát én meg pont a szüzesség és a bátortalanság miatt lettem kidobva... legalább ha túlestem volna a tűzkeresztségen, és nem kellett volna megalázóan bevallanom a szüzességet, biztosan máshogy alakult volna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!