Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kit valasztanatok inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit valasztanatok inkább párnak? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Olyat, akivel nagyon hasonlitotok, összhangban vagytok, szavak nélkül is értitek egymást, vagy pedig az tetszik jobban nektek, ha ellentétek vagytok és kölcsönösen tanulhattok egymástól valamit, meg akkor is, ha az ellentétek miatt néha óriási vitaitok vannak..?

2020. márc. 3. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak olyannal fog működni akivel egyezik az értékrend, hasonlóan gondolkoztok. El lehet szerencsétlenkedni olyannal aki nem illik hozzád csak semmi értelme, sosem lesz működőképes. Ahol óriási viták vannak az egy hulladék kapcsolat, normális párkapcsolatban nincs veszekedés. Viszont ez nem összekeverendő a langyos szarral ahol azért vagytok meg jól, azért nincsenek ellentétek mert nulla érzelem van és csak némi megszokás meg "ne legyek már egyedül" tart össze titeket.

És ahogy előttem is írták, ha ez egy választás és nem egyértelmű döntés akkor egyiket sem.

2020. márc. 3. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó ha vannak különbségek, más kikapcsolódást, más más dolgokat tanulhatnak a másiktól, ha az egyik zárkózott vagy otthon ülős a másik az ellentéte, az jól jöhet.

De az olyan ahol nincs összhang, nincs megértés olyan nem kell.

2020. márc. 3. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként annak ellenére, hogy nincs összhang, mégis sokan a rossz kapcsolatban maradnak, mert az még mindig jobb mint a semmi, vagy kilepni belőle és kezdeni újra elölről az egészet.. Sokan ezt csinálják. Meg olyan is van, hogy állandóan ölik egymást, mégis jó nekik úgy egy ilyen kapcsolat.
2020. márc. 3. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van olyan hogy kettő az egyben

Legalább is én így érzem

Párommal vannak dolgok amiben különbözünk

( én zárkózottabb vagyok ő közvetlenebb, "nagyszájúbb" típus) és emiatt én sokat fejlődtem mellette, kellett hogy valaki kimozdítson a komfortzónámból

Ugyanígy van amiben ő tanult mellettem

Viszont a fontos dolgokban egyezünk, ugyan az az értékrend, elképzeléseink a jövőnkről... Ezek a fontos és komoly dolgok

És nagyon jól megértjük egymást szavak nélkül is sokszor

Szóval ennek a kettőnek szerintem egyszerre kell meglennie ahhoz hogy jó legyen a kapcsolat

2020. márc. 3. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!