Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Próbálom röviden leírni a történetet.

2 és fél éve beleszerettem egy kollegámba, aki 1 éve már csak a volt kollégam, mert azóta máshol dolgozom. De miután eljöttem, el kezdtünk találkozgatni. Egyre több közös programot szerveztünk. Bemutattam a családomak. Sokat volt már nálunk. A kislányom is kedveli őt és fordítva. Megyünk nyarali így 3-an 1 hónap múlva. Nem mondtuk ki így konkrétan, hogy együtt vagyunk. De 2 hónapja fogta meg először s kezem,de csók még azóta sem volt. Ö alaoból egy kicsit visszafogott férfi. De úgy érzem, hogy talán ő is érez már ennyi idő után irántam valamit. Nagyon figyelmes a lánykámmal is. Órákig el tudok vele a kezdetektől beszélgetni. Minden nap szíveket küldünk firkálás közben egymásnak. Csak a csók valahogy nem akar kialakulni. A nyaralásban bízom,hogy ott majd közelebb kerülünk egymáshoz. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek ezek alapján viszonozza az érzéseimet és lehet ebből egy igazi kapcsolat?

Köszönöm annak, aki válaszol.

31 N.

2020. máj. 30. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből elég nagy eséllyel lehet az. Közös nyaralás is simán osszehozhat titeket. Biztos hogy érez valamit irantad csak szep lassan halad, nem akar elkapkodni semmit.
2020. máj. 31. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy lesz belőle, sok sikert!
2020. máj. 31. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... hónapok alatt már beavattad a családodba, de egy csók sem született a kézfogáson felül...

Úgy legyen, hogy normális, jó kapcsolat legyen belőle.

Szurkolok neked. Habár nagyon fura.

2020. máj. 31. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy aszexuális vagy meleg, csak ő is vágyik családra. Én nem mutatnám be senkinek, amíg nem szexeltünk. Mert az meg ciki ha fél év után dobod, mert kiderül, hogy nem is akar szexelni veled soha. Vagy nagyon nem illetek össze az ágyban.
2020. máj. 31. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, véleményeket.

Bízom benne, hogy komolyra fordul a kapcsolatunk. Biztos, hogy hetero. Szerintem kevés a tapasztalata és talán emiatt nyílik meg nehezen. De úgy érzem, megéri várni arra a pillanatra.

2020. máj. 31. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg finoman rá is kérdezhetsz valamikor, hogy mi is van köztetek, mit szeretne, ha úgy alakul a dolog, hogy nagyon nem lép magától.
2020. máj. 31. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm az akkori biztató mondatokat! Összejöttünk tavaly a nyaralás alatt és azóta is együtt vagyunk! :)

2021. aug. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!