Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szerelem?
Sziasztok. Próbálom röviden leírni a történetet.
2 és fél éve beleszerettem egy kollegámba, aki 1 éve már csak a volt kollégam, mert azóta máshol dolgozom. De miután eljöttem, el kezdtünk találkozgatni. Egyre több közös programot szerveztünk. Bemutattam a családomak. Sokat volt már nálunk. A kislányom is kedveli őt és fordítva. Megyünk nyarali így 3-an 1 hónap múlva. Nem mondtuk ki így konkrétan, hogy együtt vagyunk. De 2 hónapja fogta meg először s kezem,de csók még azóta sem volt. Ö alaoból egy kicsit visszafogott férfi. De úgy érzem, hogy talán ő is érez már ennyi idő után irántam valamit. Nagyon figyelmes a lánykámmal is. Órákig el tudok vele a kezdetektől beszélgetni. Minden nap szíveket küldünk firkálás közben egymásnak. Csak a csók valahogy nem akar kialakulni. A nyaralásban bízom,hogy ott majd közelebb kerülünk egymáshoz. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek ezek alapján viszonozza az érzéseimet és lehet ebből egy igazi kapcsolat?
Köszönöm annak, aki válaszol.
31 N.
Hááát... hónapok alatt már beavattad a családodba, de egy csók sem született a kézfogáson felül...
Úgy legyen, hogy normális, jó kapcsolat legyen belőle.
Szurkolok neked. Habár nagyon fura.
Köszönöm az eddigi válaszokat, véleményeket.
Bízom benne, hogy komolyra fordul a kapcsolatunk. Biztos, hogy hetero. Szerintem kevés a tapasztalata és talán emiatt nyílik meg nehezen. De úgy érzem, megéri várni arra a pillanatra.
Sziasztok!
Köszönöm az akkori biztató mondatokat! Összejöttünk tavaly a nyaralás alatt és azóta is együtt vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!