Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas a reménytelen szerelem?
Szánalmas éveken keresztül szerelmesnek lenni olyanba, aki teljesen elérhetetlen?
Ne értsetek félre, nem a többség véleménye alapján akarom megítélni ezt vagy magamat, csak érdekel mások meglátása erről.
27/l
Járok pszichológushoz. Egyébként nőről van szó, és tudom az okokat, régebben megerőszakoltak, nem is egyszer, emiatt a nőkkel való kapcsolatot érzem csak biztonságosnak, és ez a nő mutatott felém némi gondoskodást is, ezért szerettem bele.
Na mindegy, ez mind nem segít, és nem is erre irányult a kérdés.
Az idősebb nőbe te nem szerelmes vagy, de ez már mélypszichológia.
Ha szigorúan a kérdésnél maradunk, akkor soha nem az érzések a szánalmasak. De a térdencsúszkálás, venezuelai szappanopera, sírás- rívás, pszichológushoz pénz hordás igen.
Én is reménytelenül szerelmes vagyok, de rajtam kívül erről senki nem tud. Nem is kell, mert nem ez a lényege a szerelemnek, h mindenki tudja. Ez csak az enyém, viszem a sírba magammal.
Szánalmasnak nem mondanám, de személy szerint én mindig is nehezen értettem meg a jelenséget. Én az a típus vagyok, hogy ha kezdődő érzelmeim nem találnak viszonzásra, rövidesen el is halnak és nem fejlődnek azzá az érzéssé, amit én szerelemnek hívok. Elfogadom, hogy más nem így működik, de ha évekig húzódik a dolog, az roppant egészségtelen és önromboló dolog, nem tudom romantikusként kezelni (mint pl sok filmben, könyvben stb sugallják, hogy mennyire az).
A te eseted persze ennél sokkal speciálisabb, komoly pszichoterápiára van szükséged, ennél jobban nem akarok belemenni vagy az érzelmeidet elemezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!